LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2021 18:53

Πέθανε η Χριστίνα Βαρζοπούλου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον θάνατο της ηθοποιού.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο προέδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, τις μεταγλωττίσεις και την τηλεόραση, όπως το «Λαβ Σόρυ» τη δεκαετία του '90. Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίο απέκτησαν την Μαριλού Κατσαφάδου.

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε και τον θάνατο της Ανδρομάχης Γεωργίου που κατέληξε στις 15 Μαϊού. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Αναδρομικά και επιδόματα

Φραγκογιάννης στον ΑΝΤ1 για τα ελληνοτουρκικά και την επένδυση στην Αστυπάλαια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδιαΣήμερα 14:21 | Ειδήσεις

Κατά κύματα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα και στην Αττική. Πυκνή ροή στην κίνηση προς το Λεκανοπέδιο, μποτιλιάρισμα στα Μάγλαρα.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο