LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2021 09:00

Euro 2020: Το Βέλγιο στη μάχη με “βαρύ πυροβολικό” τον Λουκάκου

Ο... γίγαντας της βελγικής επίθεσης, βλέπει... τον κόσμο από τα 191 εκατοστά του και παρά το ύψος του, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακή ταχύτητα.

Λουκάκου - Ιντερ

Το Βέλγιο μπαίνει απόψε (12/6, 22:00) στην «μάχη» του EURO 2020, αντιμετωπίζοντας στην Αγία Πετρούπολη την Ρωσία. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία, Κέβιν Ντε Μπρόϊνε, ενώ η συμμετοχή του Εντέν Αζάρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κατά συνέπεια, το βάρος της επιθετικής λειτουργίας των «κόκκινων διαβόλων» θα... πέσει υποχρεωτικά στον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος καλείται να ηγηθεί της εθνικής Βελγίου σε μία δύσκολη πρεμιέρα.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, «ο Λουκάκου, έχει γίνει το αφεντικό στα αποδυτήρια» και πρόσθεσε: «Ο Ρομέλου, είναι πολύ απαιτητικός με τους άλλους γιατί είναι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό του. Μόλις βγει στο γήπεδο, είναι πολεμιστής».

Ο... γίγαντας της βελγικής επίθεσης, βλέπει... τον κόσμο από τα 191 εκατοστά του και παρά το ύψος του, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακή ταχύτητα. Στοιχεία που μαζί με την εμπειρία, τον βοήθησαν να πετύχει 24 γκολ και να μοιράσει εννέα ασίστ σε 26 αγώνες με την Ιντερ, αλλά και να του... χαρίσουν τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στην Serie A.

Και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών αγγλικών ομάδων, ο Λουκάκου δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέερα του στο Μιλάνο και στους πρωταθλητές Ιταλίας. «Αυτήν την σεζόν, με τον Κόντε, ο Ρομέλου έκανε σαφώς ένα βήμα μπροστά. Είναι πιο αποφασιστικός, καλύτερος στο σκοράρισμα, καλύτερος τεχνικά», επεσήμανε ο Μαρτίνεθ, ενώ ο συμπαίκτης του στην εθνική, Εντέν Αζάρ, τόνισε: «Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Ο Λουκάκου παίζει πάντα μόνος στην κορυφή της βελγικής επίθεσης και μέχρι στιγμής, σε 93 συμμετοχές, μετρά 60 γκολ. «Πώς να αντιμετωπίσουμε τον Λουκάκου; Όλοι το σκέφτονται, αλλά κανείς δεν έχει την σωστή απάντηση», παραδέχθηκε ο Ρώσος προπονητής, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, μιλώντας στην βελγική εφημερίδα «Le Soir».

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020 υπό το... άγρυπνο βλέμμα της Europol

Roland Garros – Τσιτσιπάς: με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς στον τελικό

Κοζάνη - κακοκαιρία: απομάκρυναν το χαλάζι με σκαπτικό μηχάνημα! (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο