LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 11 Ιουνίου 2021 12:57

Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη στο “Πρωινό” λίγο πριν τη γέννηση του μωρού τους (βίντεο)

Πανευτυχείς γονείς ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, μιλούν για αυτά που περιμένουν, το γάμο και την… πεθερά.

Κώστας Σόμμερ - το Πρωινό

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης τους βρίσκονται η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, που μίλησαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ζούμε και αναπνέουμε» για να του κάνουμε τέλειο τον κόσμο, είπε ο ηθοποιός, που αρνήθηκε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Είπε ωστόσο ότι, η κόρη είναι πάντα αδυναμία του πατέρα της, όμως ο γιος είναι άλλη ευθύνη αφού «είναι η συνέχεια του».

Η εγκυμονούσα Βαλεντίνη είπε πως ακόμα «δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω» και περιμένει να κρατήσει το μωράκι στα χέρια της.

Το ζευγάρι μίλησε για το πώς από την αρχή που γνωρίστηκαν ήταν μαζί, ενώ η Βαλεντίνη είπε ότι, στην αρχή «με κλείδωσε στο σπίτι, δεν με άφηνε να φύγω».

Ερωτηθείς για το αν τα πάει καλά με την πεθερά του, δεδομένης και της διαφοράς 18 ετών που έχει με τη σύντροφό του, ο Κώστας Σόμμερ απάντησε πως «η πεθερά μου είναι θεά».

Αποκάλυψαν, τέλος ότι, έκαναν πολιτικό γάμο.

Ειδήσεις σήμερα:

e-ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικά πλέον η εγγραφή των νέων δικηγόρων

“Δήμητρα της Λέσβου”: Φόβοι ότι έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πελώνη για αρνητές εμβολίου: Δεν τίθεται ζήτημα απόλυσης υπαλλήλου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο