LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Ιουνίου 2021 09:43 | Ανανέωση: 11 Ιουνίου 2021 09:56

“Δήμητρα της Λέσβου”: Φόβοι ότι έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Ο Δημήτρης Καλογιάννης ή Δήμητρα, από τη Σκάλα Συκαμνιάς, φέρεται ότι είναι θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

Δημήτρης Καλογιάννης - Λέσβος

Φόβοι ότι θύμα τροχαίου, που εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στα «αζήτητα» νεκροτομείου δημόσιου νοσοκομείου είναι η Δήμητρα της Λέσβου ή Δημήτρης Καλογιάννης εκφράζονται έντονα, λόγω των συμβάντων.

«Την 9-4-2021 και περί ώρα 05:10, επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα, από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας πεζός. Ο πεζός, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542001», αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στο Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του θύμα αυτού του τροχαίου είναι άτομο ηλικίας 65- 70 ετών, ενώ και τα ρούχα ταιριάζουν, όπως και η ημερομηνία που εξαφανίστηκε η Δήμητρα από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν ακούσια, μετά από εισαγγελική παραγγελία της οικογένειας.

«Λέμε ότι μπορεί να είναι ο Δημήτρης… Από τις 26 Μαΐου 2021, ημέρα της ενεργοποίησης του κοινωνικού συναγερμού μέχρι σήμερα δεχθήκαμε 3.742 κλήσεις αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν», δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Μένει να ταυτοποιηθεί η σορός μέσω της εξέτασης DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τη Δήμητρα, όπως ήθελε να αποκαλείται ο Δημήτρης Καλογιάννης.

Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ήδη ο αδελφός έχει αναγνωρίσει τη σορό.

Το ίδιο προκύπτει απο ανάρτηση που έκανε η Πάολα Ρεβενιώτη, που είχε κάνει το αφιέρωμα του VICE στην "Δήμητρα της Λέσβου".

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: στο “φως” χαμένη πόλη 3.000 ετών! (εικόνες)

Λαζάρου για αρνητές εμβολίου: ούτε πελάτη θα διώξω ούτε θα απολύσω εργαζόμενο (βίντεο)

Χρυσόγονος για αρνητές εμβολίου: νόμιμη η αργία ή διαθεσιμότητα μέχρι το “τείχος ανοσίας”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο