LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2021 13:40

Ληστεία σε ηλικιωμένη: η γιαγιά θυμήθηκε τα... λόγια του γείτονα και πιάστηκαν οι δράστες!

Η 80χρονη θυμήθηκε και είπε στην Αστυνομία λεπτομέρειες- κλειδιά, που οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψη των δραστών!

κλάμμα - γυναίκα - ηλικιωμένη

Ληστές έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στο σπίτι της, στη Χερσόνησο της Κρήτης αλλά εκείνη είχε τον τρόπο για να εντοπιστούν και να συλληφθούν! Η γυναίκα κατάφερε να καταθέσει στις Αρχές λεπτομέρειες που οδήγησαν την Αστυνομία στον γείτονά της, ο οποίος ήταν και αυτός που κρυβόταν πίσω από τη ληστεία!

Οι δράστες θα καθίσουν στο "σκαμνί" του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, την Πέμπτη. Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς, ανάμεσα στους οποίους και ο 52χρονος γείτονας της ηλικιωμένης, στον οποίο αποδίδεται ρόλος τσιλιαδόρου και πληροφοριοδότη.

Η 80χρονη θυμήθηκε και είπε στην Αστυνομία ότι ο γείτονάς της προφέρθηκε να φτιάξει μία σπασμένη γλάστρα, την οποία η ηλικιωμένη τοποθετούσε στην είσοδο του σπιτιού της για να μην παρκάρουν. Όταν έφτιαξε την γλάστρα, ο γείτονας ζήτησε να πάει στην τουαλέτα για να πλύνει τα χέρια του. Η τουαλέτα ήταν εξωτερικά της κύριας οικίας και έτσι στην συνέχεια ο 52χρονος ζήτησε από την γιαγιά να δει και το υπόλοιπο σπίτι. «Σας το αναφέρω διότι μου έκανε εντύπωση και σκεπτόμενη αυτές τις ημέρες κάποια περίεργη κίνηση, μού ήρθε στο μυαλό. Συγκεκριμένα με ρώτησε πού είναι οι διακόπτες των φώτων του σπιτιού μου όταν μπήκε μέσα. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, απλά σάς το αναφέρω» είχε πει στην συμπληρωματική κατάθεση.

«Εγώ ούρλιαζα αλλά οι δράστες με φίμωσαν με μονωτική ταινία στο στόμα και με την ίδια έδεσαν και τα χέρια. Δεν μου μίλησαν ούτε μου ζήτησαν κάτι. Εγώ πρόλαβα να πω ότι δεν έχω χρήματα στο σπίτι. Είχαν ψάξει προηγουμένως στο δωμάτιο και αφαίρεσαν επίσης τα τρία χρυσά δακτυλίδια που φορούσα στα δάκτυλα και μαζί και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσα στο λαιμό. Πήραν και ένα χρυσό ρολόι. Φορούσαν σκούρα ρούχα και κουκούλες και λευκές μάσκες στο πρόσωπο. Με ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, πιάνοντας με από τα χέρια αλλά και σφίγγοντας με στο λαιμό. Αυτή την στιγμή που μιλάμε πονάω στο λαιμό διότι με έσφιξαν. Έψαξαν λίγο ακόμα και έφυγαν, αφήνοντας με δεμένη στο πάτωμα. Προσπάθησα και κατάφερα να βγάλω τη μονωτική ταινία από το πάτωμα, πήρα το κινητό και κάλεσα το γιο μου...» κατάθεσε η γυναίκα.

Πηγή: Cretalive

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: σοκάρει η κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν

Κορονοϊός - Τουρισμός: Η Δανία απελευθερώνει τα ταξίδια προς την Ελλάδα

Black out: Γιατί “έπεσαν” μεγαλύτερες ιστοσελίδες του κόσμου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο