LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2021 08:14

Τραμπ: ο “γιός” του συνελήφθη για απάτη

Τι αναφέρουν οι εισαγγελικές Αρχές για τον 22χρονο, που κατηγορείται για απάτη κατ΄ εξακολούθηση καθώς παρίστανε τον συγγενή του τέως Προέδρου των ΗΠΑ. 


  

AP - Ντόναλντ Τραμπ

Ένας άντρας από την Πενσυλβανία που παρίστανε τον έφηβο γιο του Ντόναλντ Τραμπ καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και ισχυρίστηκε ότι είχε κάποτε ξεγελάσει τον ίδιο τον Τραμπ, συνελήφθη και κατηγορείται στο Μανχάταν για εξαπάτηση εκατοντάδων υποστηρικτών της επανεκλογής του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα στις εκλογές του περασμένου έτους.

Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο 22χρονος Τζόσουα Χολ συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια ισχυριζόμενος ψευδώς ότι η οικογένεια Τραμπ υποστήριζε το έργο του για μια πολιτική οργάνωση που στήριζε μια δεύτερη θητεία του Ρεπουμπλικάνου τέως προέδρου. Η οργάνωση δεν υπήρχε και ο Χολ ξόδεψε τα χρήματα που συγκέντρωσε για προσωπικά του έξοδα, ανέφεραν εισαγγελείς. 

Ο Χολ από το Μεκάνικσμπεργκ της Πενσυλβανία, συνελήφθη σήμερα και κατηγορείται για διαδικτυακή απάτη και διακεκριμένη κλοπή ταυτότητας. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 22 έτη αν καταδικαστεί. Ένας ομοσπονδιακός δημόσιος συνήγορος που εκπροσωπεί τον Χολ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο. Εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Χολ πλασάριζε τον εαυτό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένας ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ με στενούς δεσμούς με την οικογένεια του μεγιστάνα και προσέλκυσε περισσότερους από 100.000 ακολούθους.

Σε μια φερόμενη περίπτωση εξαπάτησης από τον Χολ, τον περασμένο Αύγουστο, ο τότε 14χρονος γιος του Τραμπ, Μπάρον, εμφανιζόταν να περιγράφει τον Χολ ως «φίλο και συνεργάτη του» λέγοντας: «Ο Τζος είναι ένας καταπληκτικός πατριώτης που κάνει καταπληκτικά πράγματα για τη σπουδαία μας χώρα. Έχει την απόλυτη και στήριξή μου!»

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Χολ δήλωσε στους New York Times ότι εξεπλάγη όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε με tweet την αδερφή του Ελίζαμπεθ Τραμπ Γκράου έπειτα από ένα άρθρο που ανέφερε ότι εκείνη εγγράφηκε στο Twitter για να υποστηρίξει την προσπάθειά του να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα του 2020. Η εφημερίδα είπε ότι ο λογαριασμός του Twitter που προκάλεσε το άρθρο δημιουργήθηκε από τον Χολ.

Ο 22χρονος είπε στην εφημερίδα ότι δεν υπήρχε «δόλια πρόθεση» πίσω από την εξαπάτηση, και απλώς προσπαθούσε να συσπειρώσει τους υποστηρικτές του Τραμπ και «να διασκεδάσουν»Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ένας ιστότοπος πληθοχρηματοδότησης (crowdfunding) που φιλοξένησε την ψεύτικη πολιτική οργάνωση του Χολ έκλεισε τον λογαριασμό του αφού δεν προσκόμισε αποδείξεις πού πηγαίνουν τα χρήματα που συγκέντρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ντελιβεράς για τον νεκρό 68χρονο στον ΑΝΤ1: οι παραγγελίες, το σπιτικό φαγητό και η έγνοια του

S-400 – Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον ΑΝΤ1: η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει

Roland Garros: ο Τσιτσιπάς πέρασε στους “4”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Απολογία για την επίθεση στον ΓραμμένοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Κρατούμενος παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής που αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμαΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν φέτος, για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο