LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2021 23:35 | Ανανέωση: 07 Ιουνίου 2021 00:01

Μέγκαν και Χάρι: η Λίλι - Νταϊάνα έφερε “ενθουσιασμό” στο Παλάτι

Οι πρώτες αντιδράσεις από το Μπάκιγχαμ, μετά την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, που θα πάρει το όνομα της Λαίδης Ντι. 

AP - Χάρι - Μέγκαν - μωρό

(εικόνα από την πρώτη "εμφάνιση" του Άρτσι, πρώτου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι)

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η Λίλι - Νταϊάνα είναι το 11ο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι»από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, την οποία ονόμασαν Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπατεν Γουίνδσορ (Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor).

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι το πρώτο αδελφάκι του Άρτσι γεννήθηκε την Παρασκευή στην Καλιφόρνια.

Η Λίλι πήρε το όνομά της από την πρόγιαγιά της, τη Βασίλισσα, και το οικογενειακό της παρατσούκλι και της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η Λίλι γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:40 με τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού στο νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα. Ζυγίζει 3,5 κιλά. Η μητέρα και το μωρό είναι καλά και επέστρεψαν στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία «ο Πρίγκιπας Χάρι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» καλωσόρισαν την κόρη τους στη ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: καταιγίδες και χαλάζι από Δευτέρα

Βόλος: Πολύτεκνη η γυναίκα που βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι

ΕΝΦΙΑ - αντικειμενικές αξίες: κερδισμένοι και χαμένοι από τις αλλαγές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο