LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2021 08:40 | Ανανέωση: 06 Ιουνίου 2021 08:58

Σάκης Ρουβάς - “Ενώπιος Ενωπίω”: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η συγκίνηση για τη μητέρα του (βίντεο)

Τι λέει για το ξεκίνημά του στις πίστες της Κέρκυρας; Ποιος τραγουδιστής τον έφερε στην Αθήνα; Ο έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη, ο αργοπορημένος γάμος, αλλά και το χειρουργείο, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του. 

Ενώπιος Ενωπίω - Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ του Σαββάτου ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω".

Ο super star της ελληνικής μουσικής σκηνής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. "Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα. Οι δυσκολίες αυτές είναι που μας θωρακίζουν. Μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Ήταν δύσκολα για όλους και για τους γονείς και για τα αδέλφια μου" ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Για πρώτη φορά η μητέρα του Σάκη, Μαρία Παναρέτου, μιλάει δημόσια στην τηλεόραση για τον γιο της. "Είμαι περήφανη γιατί πιστεύω ότι ο Σάκης εξελίχθηκε σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο" ανέφερε η κ. Παναρέτου.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη και ο αργοπορημένος γάμος

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και στην επίμονη άρνηση της στις προτάσεις γάμου.

"Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια. Την πρώτη φορά που είδα την Κάτια, όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Ήταν σαν να διάβασα όλο το DNA της, όλο τον ψυχισμό της. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Στην αρχή της σχέσης μας, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα" περιέγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

"Γιατί είπε τόσες φορές όχι; Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Της το έλεγα κάθε χρόνο. Ήθελε να το ακούει... Το "ναι" προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Μας είπε: «Δεν είναι πράγματα αυτά. Τελειώνουμε εδώ πέρα. Θα το πάρεις το κορίτσι δεν σηκώνω κουβέντα»" αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς

Θα πήγαινε ξανά στην Eurovision;

"H Eurovision για εμένα ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία" τόνισε ο Σάκης Ρουβάς. Απαντώντας σε ερώτηση αν θα πήγαινε για τρίτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision, ο Σάκης Ρουβάς είπε "Εε όχι πάλι". "Νομίζω ότι πρέπει να νέα παιδιά να ζουν την εμπειρία της Eurovision. Από την πρώτη μου φορά, έλεγα στους συναδέλφου μου «πρέπει παιδιά να το δοκιμάσετε. Πρέπει όλοι να το κάνετε αυτό. Είναι συγκλονιστικό» ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Το χειρουργείο που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια αναγκάστηκε να κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές του χορδές, ένα χειρουργείο που όπως περιγράφει άλλαξε τα πάντα.

"Πριν από τρία περίπου χρόνια, πέρασα μία δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα τότε κάποιες αποφάσεις, πήγα και έκανα μία εγχείρηση στις φωνητικές χορδές. Τότε πραγματικά αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου" αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”: Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Διεθνές Φεστιβάλ “Άγγελος Σικελιανός”: Ημέρες Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς

“Still Standing”: τελευταία επεισόδια πριν την... τελική πτώση! (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο