LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2021 18:42

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” - Βίντερ: Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ (βίντεο)

Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Άρον Βίντερ μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο Δρόμος Προς το EURO 2020.».

Αρον Βίντερ - Ο δρόμος προς το Euro

Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Άρον Βίντερ μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο Δρόμος Προς το EURO 2020.»

Αναλυτικά είπε στον Αποστόλη Λάμπο:

Για το EURO 1988 και την Ολλανδία

"Ήταν υπέροχη στιγμή. Ήμουν στην ομάδα του 1988. Ήμουν 19 χρονών και εκείνη ήταν η χρονιά που η Ολλανδία κέρδισε για πρώτη και τελευταία φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήμουν μέλος της ομάδας αυτής αλλά δεν έπαιξα. Μετά από αυτό όμως, το 1992, το 1996 και το 2000 ήμουν μέλος της ομάδας και έπαιξα, ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα. Ήταν ξεχωριστές στιγμές και είμαι ακόμα περήφανος μου ήμουν μέλος αυτών των ομάδων. Ήταν πανέμορφο. Ξεκινήσαμε το 1988 με τον κ. Μίχελς, έναν σπουδαίο προπονητή. Το 1992 είχαμε τον Άντβοκαατ, το 1996 τον Χίντινγκ και το 2000 τον Ράικαρντ, αλλά και στα μεσοδιαστήματα είχαμε κάποιους εξαιρετικούς προπονητές. Αλλά είχαμε και σπουδαίες ομάδες, μεγάλους ποδοσφαιριστές".

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο EURO του 1988

"Αν είσαι στην αποστολή, θες να παίξεις. Εγώ το 1998 δεν έπαιξα σε κανένα παιχνίδι. Όμως ήμουν μέλος της ομάδας. Κι ακόμα κι αν δεν έπαιξα, είχα εκείνο το συναίσθημα ότι μου άρεσε να φοράω κάποια φανέλα από το 12 ως το 20. Εκείνη την εποχή ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σήμερα, κάθε ομάδα μπορεί να έχει 25 παίκτες στην τελική φάση, ενώ τότε είχε 20 και μόλις 16 στην αποστολή του αγώνα. Οι υπόλοιποι κάθονταν στην εξέδρα. Ακόμα κι έτσι όμως ήταν υπέροχο να είμαι μέλος της ομάδας, καθώς ήμουν νέος και όλα όσα είδα εκεί στις προπονήσεις, στη διάρκεια των αγώνων, οι συμβουλές που μου έδιναν οι συμπαίκτες μου όλα αυτά συνέβαλλαν στην καριέρα μου ώστε να γίνω ένας πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής".

Για τα φαβορί του EURO 2020

"Τα φαβορί μου είναι η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία… Και η Ολλανδία. Αυτά είναι τα φαβορί μου επειδή αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα καλούς παίκτες και αν δεις τα αποτελέσματά τους στα προκριματικά, τα έχουν πάει περίφημα."

Για το εάν είναι η Φινλανδία αουτσάιντερ

"Δεν με νοιάζει να είμαι αουτσάιντερ, είναι μία όμορφη θέση για να βρίσκεσαι! Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει μία καλή διαδρομή τα προηγούμενα χρόνια, δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε πνευματικά ένα δυνατό σύνολο, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε ισχυρές χώρες. Έχουμε μπροστά μας το Βέλγιο, τη Δανία και τη Ρωσία και γνωρίζουμε ότι πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να έχουμε ελπίδες νίκης. Για να πετύχει οποιαδήποτε φινλανδική ομάδα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά, να είναι αποτελεσματική, αμυντική, να έχει αυτή την πίστη και την αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της. Δεν πηγαίνουμε εκεί απλά για να αμυνθούμε και να παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Πηγαίνουμε εκεί με την γνώση ότι ανήκουμε εκεί. Έχουμε το φιλόδοξο στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση."

Η εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη, μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45.

DromosProsToEURO

  • Facebook: @euro2020ant1
  • Instagram: @euro2020_ant1
  • Twitter: @euro2020_ant1

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: Βρήκε φίδι στον καναπέ του σπιτιού της (εικόνες)

Βάρη – Σεπόλια: Οι δύο δολοφονίες που προβληματίζουν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική ΕλλάδαΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 ξεσπά καλλιεργητής φασολιών, ο οποίος είδε τη μισή του σοδειά να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόληςΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι σε σχέση με κανένα από τα δύο περιστατικά.

Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρότασηΧθες 20:47 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η πρότασή του για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική του πρόταση.

Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - ΛαμίαςΧθες 20:09 | Ειδήσεις

Σαν πύραυλος έτρεχε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ένας οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν μεθυσμένος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στην Γενεύη ο Υπουργός Στρατού των ΗΠΑ, για συνομιλίες σχετικά με το σχέδιο για ειρήνη στην Ουκρανία23:59Βραζιλία: Ο Ζαίρ Μπολσονάρο προσπάθησε να ανοίξει το ηλεκτρονικό του βραχιολάκι από "περιέργεια"23:45Νίκη Κεραμέως: Μειώθηκαν κατά 76% τα εκκρεμή ραντεβού των ΚΕΠΑ μέσα σε έναν χρόνο23:28Ολλανδία: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν λόγω εμφάνισης πλήθους drones23:14Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης23:00Καναδάς: Αρκούδα επιτέθηκε σε ομάδα μαθητών στα δυτικά της χώρας - Δύο άτομα σε κρίσιμη κατάσταση 22:46Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο: Αμάξι παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:32Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο πριν την αναμέτρηση με την Ρεάλ22:18Επικοινωνία Τραμπ-Μερτς: Κατέστησα σαφή τη δέσμευση της Ευρώπης στην Ουκρανία, δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος22:04Ρέθυμνο: Νεκρός ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του21:50Αχτίδα ελπίδας για τον νεαρό Μάριο - Η μητέρα του μιλά στον ANT121:36ΗΠΑ: Ανησυχίες στο αμερικάνικο Κογκρέσο για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία21:24Ηλεκτροκίνηση: Το Μέλλον των Μεταφορών Είναι εδώ21:10Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρόταση20:56Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:42Ξεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα20:28Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - Λαμίας20:14Πάνω από 400 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στα ορεινά της Ηπείρου20:00Τραγωδία στην Άρτα: 44χρονος έπεσε από μπαλκόνι - Στο νοσοκομείο η αδελφή του μετά από φωτιά στο διαμέρισμα19:46Νικ Φαν Ντάικ: Ποιος είναι ο «γιατρός των πρωταθλητών» που θα αναλάβει τον Ματίας Λεσόρ19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο