LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2021 11:36

Ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι με αντάλλαγμα…. χασίς!

Τι υποστηρίζει ο άνδρας που κάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε σε μαθητή και όχι μόνο μία φορά. 

ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ - ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει την 16η Ιουνίου 2021 υπόθεση με κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της προμήθειας και κατοχής και διάθεσης κατ’ εξακολούθηση αλλά και της ασέλγειας με ανήλικο παιδί έναντι υλικού ανταλλάγματος έναν 45χρονο, κάτοικο σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου.

Συγκατηγορούμενός του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών είναι ένας 58χρονος. Ο 45χρονος συνελήφθη την 8η Δεκεμβρίου 2016 από άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού στο οποίο διαμένει. 

Στους αστυνομικούς παρουσιάστηκε συγκεκριμένα ένα 17χρονο αγόρι, μαθητής, που υποστήριξε ότι ένα μήνα νωρίτερα ο 45χρονος ασέλγησε σε βάρος του σε κατάστημα ιδιοκτησίας του (σούπερ μάρκετ) δύο φορές με αντάλλαγμα να τον κεράσει «κάνναβη»!!

Απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία δέκα χρόνια κάνει περιστασιακή χρήση ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Όπως είπε, στις αρχές Νοεμβρίου 2016 γνώρισε σε ένα μπαρ τον ανήλικο ο οποίος τον πλησίασε και μίλησαν. Τότε, όπως υποστηρίζει, του εκμυστηρεύτηκε ότι του άρεσαν οι άνδρες και του είχε πει ότι ήταν 18 ετών.

Ισχυρίστηκε ότι ο φερόμενος ως θύμα φλέρταρε μαζί του και την επόμενη ημέρα μετέβη στο κατάστημά του και ήπιαν ένα ποτό. Την ίδια ημέρα τον ρώτησε αν κάνει χρήση φούντας και όταν του απάντησε καταφατικά, όπως ισχυρίστηκε, τότε εκείνος τον κέρασε πρώτος χασίςΜετά το δεύτερο ποτό την ίδια ημέρα του πρότεινε να ενεργήσει πεοθηλασμό και εκείνος δέχτηκε.

Δύο μέρες μετά, όπως ισχυρίζεται, ο νεαρός μετέβη εκ νέου στο κατάστημά του και τότε εκείνος τον κέρασε ένα τσιγαριλίκι και εν συνεχεία επανέλαβε την ερωτική πράξη με την θέλησή του. Φεύγοντας, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ο νεαρός του ζήτησε να προχωρήσουν την σχέση τους και εκείνος την επόμενη ημέρα του το αρνήθηκε και έκτοτε δεν τον ξαναενόχλησε, ενώ αυτοβούλως του παρέδωσε την μικροποσότητα κάνναβης που είχε για δική του χρήση. 

Ο κατηγορούμενος, υποστήριξε ακόμη, ότι υπέγραψε την προανακριτική κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να την διαβάσει και ότι έκπληκτος ενημερώθηκε για το περιεχόμενό της. Υποστήριξε ακόμη ότι ο νεαρός πιέστηκε από τον πατέρα του και το οικογενειακό του περιβάλλον, μετά από φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο νησί, να καταθέσει εις βάρος του.

Πηγή: dimokratiki.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ έληξε με έφοδο της Αστυνομίας

Αστυνομικός στην φρουρά της Σακελλαροπούλου κατηγορείται για απάτη - “μαμούθ”

Πέτσας για Δήμους: “διπλή” παράταση στις 100 δόσεις – Νέα μέτρα για τα τέλη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒαρδούσια Όρη: Με ελικόπτερο θα μεταφερθούν οι σοροί των τεσσάρων ορειβατώνΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Οι τέσσερις ορειβάτες – τρεις άνδρες και μία γυναίκα – είχαν ξεκινήσει από το χωριό «Αθανάσιος Διάκος» για ορεινή διαδρομή σε δύσβατο σημείο, ενώ το όχημά τους είχε εντοπιστεί νωρίτερα. H επιχείρηση μεταφοράς τους έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Μπλόκα αγροτών: Κλείνει στις 12.00 το ρεύμα προς Αθήνα στα ΜάλγαραΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Από τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους.

Μάτι: Ο Δήμος Μαραθώνος καταδικάζει τον βανδαλισμό της "Καιόμενης Σφαίρας"Σήμερα 09:43 | Ειδήσεις

Η ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος για το μνημείο  των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

"Πρωινό Σαββατοκύριακο": "Ο Γιώργος Μαζωνάκης προσέφερε 20.000 ευρώ στον Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1" (βίντεο)Σήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Την αποκάλυψη για την προσφορά του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε ο ηθοποιός Νίκος Κουρής στην εκπομπή "Πρωινό σαββατοκύριακο".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αιματηρή επίθεση στο βόρειο Ισραήλ με δύο νεκρούς – Εξετάζεται τρομοκρατικό κίνητρο13:45Πολωνία: Άνοιξαν τα δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω των ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία13:31Εκπρόσωποι αγρότων από την Κορινθία παρέδωσαν φάκελο με αιτήματα στον Τσιάρα13:16Έβρος: Σύλληψη ατόμου για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών13:02Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες για 9 κλοπές σε Τούμπα και Τριανδρία12:47e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:32Εκρήξεις στο Κίεβο – Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα καταφύγια12:18Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις σε λίγες ώρες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης12:032026: Πότε πέφτουν όλες οι αργίες του νέου έτους11:48Hank Williams: Ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα την country μουσική11:34"Πρωινό Σαββατοκύριακο": "Ο Γιώργος Μαζωνάκης προσέφερε 20.000 ευρώ στον Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1" (βίντεο)11:19Transfermarkt: Ο Μουζακίτης 2ος πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο11:04Βαρδούσια Όρη: Με ελικόπτερο θα μεταφερθούν οι σοροί των τεσσάρων ορειβατών10:49Ιαπωνία: Η κυβέρνηση ενέκρινε προϋπολογισμό - ρεκόρ 665 δισεκ. ευρώ10:34Μπλόκα αγροτών: Κλείνει στις 12.00 το ρεύμα προς Αθήνα στα Μάλγαρα10:21Μάτι: Ο Δήμος Μαραθώνος καταδικάζει τον βανδαλισμό της "Καιόμενης Σφαίρας"10:06Η Πολωνία έκλεισε δύο αεροδρόμια λόγω των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία09:52Διασώθηκαν 131 μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου09:38Ισραήλ: Δύο νεκροί από επίθεση Παλαιστίνιου09:24Τρίκαλα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο