LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2021 17:01 | Ανανέωση: 03 Ιουνίου 2021 21:51

Γεννηματά από Ηλεία: Το δικό μας πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο

Επίσκεψη της Φώφης Γεννημάτα στο δάσος της Φολόης στην Ηλεία.

Δάσος

(φωτογραφία αρχείου)

Στο ανυπέρβλητης ομορφιάς, δάσος στη Φολόη Ηλείας, βρέθηκε το μεσημέρι, Φώφη Γεννηματά, επίσκεψη που εντάσσεται στην Πράσινη Εβδομάδα του Δικτύου Πράσινος Κόσμος του Κινήματος Αλλαγής.

«Με την παρουσία μας θέλουμε να αναδείξουμε ότι το δάσος της Φολόης μπορεί να γίνει ένα πρότυπο. Πρότυπο για την προσβασιμότητα, αλλά και για την προστασία του ταυτόχρονα. Πρότυπο για ήπια οικολογική ανάπτυξη και τουριστική ταυτόχρονα», ανέφερε η κ. Γεννηματά σε δηλώσεις της. Πρόσθεσε ότι όλα αυτά προϋποθέτουν σχέδιο και βούληση, που δυστυχώς δεν βλέπουμε να υπάρχει αυτή τη στιγμή από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Κυρίως χρειάζονται υποδομές ολοκληρωμένες. Χρειάζονται οδικοί άξονες. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, από το 2016 μέχρι σήμερα, ότι πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας Πύργος - Πάτρα και για να γνωρίσει η περιοχή την ανάπτυξη που της αξίζει, αλλά και για να σταματήσει ο φόρος αίματος που έχει πληρωθεί», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Συμπλήρωσε πως από αυτή τη συμβολική κίνηση στόχος είναι να δοθεί ένα μήνυμα ότι κάθε περιοχή της Ελλάδας και ειδικά η Ηλεία έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. «Το δικό μας πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο έχει στην καρδιά του την περιφερειακή ανάπτυξη», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μουσείο Ακρόπολης: ο Νίκος Σταμπολίδης: εξελέγη γενικός διευθυντής

“Άγριες Μέλισσες” - Κατερίνα Διδασκάλου: το μήνυμα από την παραλία λίγο πριν το φινάλε

Πυροβολισμοί στο Μπρούκλιν: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο