LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2021 06:31 | Ανανέωση: 02 Ιουνίου 2021 08:06

Ιωάννα Μαλέσκου στο “The 2Night Show”: Γράφτηκαν άδικα πράγματα για μένα (βίντεο)

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της στην Κρήτη, για την απόφαση να τα παρατήσει όλα και για τη δύσκολη φάση που πέρασε τον πρώτο καιρό που ήρθε στην Αθήνα.

Ιωάννα Μαλέσκου - The 2Night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Ιωάννα Μαλέσκου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στο «The 2Night Show» για τη ζωή της στην Κρήτη, όταν ακόμα εργαζόταν ως δασκάλα, για τη συνειδητή απόφαση να τα παρατήσει όλα για να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση, καθώς και για τη δύσκολη φάση που πέρασε τον πρώτο καιρό που ήρθε στην Αθήνα.

«Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν τέλεια ή καλοπροαίρετα. Το πρώτο διάστημα που ήρθα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν αυθαίρετα και άδικα δημιουργώντας μια εικόνα για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Γράφτηκαν πολλά από το πιο σημαντικό, από ποια είμαι, από ποια θυμίζω από τον τρόπο που επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του ήταν ενοχλητικό. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι ως ένα πρόσωπο που δεν έχει προσωπικότητα και έρχεται για να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη» είπε.

Αισθάνεται το «κορίτσι της διπλανής πόρτας»; Έχει σκληρύνει σαν άνθρωπος; Τι θα άλλαζε στο «Love It»; Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στο μέλλον. Τέλος, δέχθηκε ένα απρόβλεπτο δώρο από τον Γρηγόρη και οι αντιδράσεις της είναι απολαυστικές!


Ειδήσεις σήμερα:

Λινού στον ΑΝΤ1 για κορονοϊό: ναι στον εμβολιασμό των παιδιών

Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός

Θεσσαλονίκη – παρενόχληση ανήλικης: ανήθικη αλλά όχι παράνομη η πράξη του πελάτη μου δηλώνει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Bloomberg για Τουρκία - Ισραήλ: η Άγκυρα διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο