LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2021 23:09

Euro 2020 - Ήξερες ότι η Γαλλία....

Ο Μανώλης Μανής σταχυολογεί μικρές "λεπτομέρειες" για τις ομάδες, που παίρνουν μέρος στην "μεγάλη γιορτή της μπάλας", που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1.

Euro2020 - ήξερες ότι

Οι Γάλλοι είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης "Euro 2020" και βρίσκονται στον έκτο όμιλο μαζί με Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Αυτή θα είναι η 13η συνεχόμενη συμμετοχή τους σε μεγάλο τουρνουά (Μουντιάλ και EURO) μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 στα γήπεδα της Αμερικής.

Στο διάστημα αυτό οι «Τρικολόρ» έχουν αγωνιστεί σε 5 τελικούς, έχοντας κερδίσει τους 3 από αυτούς (Μουντιάλ 1998-2018, EURO 2000).  

Καρίμ Μπενζεμά


Ο Μπενζεμά αποθεώνει τον Μπαπέ

Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, αυξάνει σημαντικά τις -ήδη μεγάλες- πιθανότητες των «πετεινών» να κατακτήσουν το EURO 2020, που αρχίζει στις 11 Ιουνίου.

Κατά πάσα... βεβαιότητα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, θα συναποτελέσει, μαζί με τους Αντουάν Γκριεζμάν και Κιλιάν Μπαπέ, την «γραμμή κρούσης» των παγκόσμιων πρωταθλητών, που θα αποτελέσει... φόβητρο για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Αναφερόμενος στον Μπαπέ, με τον οποίο προπονήθηκε για πρώτη φορά τις τελευταίες ημέρες, ο έμπειρος επιθετικός, σχολίασε, «Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Μπαπέ και των φανταστικών ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχω παίξει; Δεν μου αρέσει να συγκρίνω. Είναι ένας νεαρός παίκτης και όπως έχω πει, είναι ένα φαινόμενο. Ήμουν σε θέση να προπονηθώ μαζί του, μου αρέσει αυτός ο παίκτης γιατί παίζουμε την μπάλα με μία επαφή, ενώ διαθέτει εξαιρετικές κινήσεις. Προσφέρει μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι και είναι επιδέξιος μπροστά στην εστία».

Ο Δρόμος προς το Euro - Καρεμπέ

Καρεμπέ: φαβορί η Γαλλία

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε προ ημερών στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο Δρόμος Προς το EURO 2020».

Όπως είπε στον Νίκο Τζουάννη, αναφορικά με την Γαλλία, «Η Γαλλία φυσικά είναι το φαβορί. Και αυτό γιατί είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, παίξαμε στον τελικό του προηγούμενου EURO με την Πορτογαλία και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα του στον δρόμο της επιτυχίας. Νομίζω ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει προετοιμάσει αυτή την ομάδα, διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και θα υπάρξει και ένα μικρό φρεσκάρισμα. Εξαιτίας της πανδημίας, δεν είναι μία εύκολη κατάσταση και οι προπονητές πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις. Διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και υπάρχει η άνεση της επιλογής». 

Ο ΑΝΤ1 είναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός που θα μεταδώσει αγώνες του Euro. Κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνουμε στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μέσα από την εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020”.

 

Ειδήσεις σήμερα:

“Άγριες Μέλισσες”: το δραματικό φινάλε, οι θάνατοι, η τρίτη σεζόν και ο Χειλάκης (βίντεο)

Σπανούλης: Η επιστροφή του στην Εθνική και η “υπόκλιση” της FIBA (βίντεο)

Βόλος: καταδίωκε με μαχαίρι πρώην σύζυγο και πεθερό!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένουΣήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί στο ρεύμα προς Πειραιά και οι επιβάτες εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την ΠαρασκευήΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Μακρά θα είναι η διαδρομή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας πριν παραδοθεί το απόγευμα στους Γάλλους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο