LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2021 12:47

“Άγριες Μέλισσες”: το δραματικό φινάλε, οι θάνατοι, η τρίτη σεζόν και ο Χειλάκης (βίντεο)

Ο σκηνοθέτης της σειράς μίλησε για όλα! Τι αποκάλυψε τα τελευταία τέσσερα επεισόδια "φωτιά", τις ανατροπές, το κλάμα του στο μοντάζ και την τρίτη σεζόν!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 148-151

Για το δραματικό φινάλε της σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στον ΑΝΤ1 ο σκηνοθέτης της σειράς.

Όπως τόνισε ο Λευτέρης Χαρίτος, τα δύο τελευταία επεισόδια αποτελούν ταινίες. "Δεν έχουν ξανακάνει τέτοια γυρίσματα, από άποψη δυσκολίας, ποτέ".

Μιλώντας στην εκπομπή "Το Πρωινό" λόγο για τέσσερα επεισόδια "φωτιά", τεράστιες ανατροπές και συγκίνηση, που έχουν κάνει ακόμα και τον ίδιο να κλάψει στο μοντάζ"Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Κάνω και το μοντάζ. Τα τελευταία επεισόδια έχουν φωτιές, εφέ, πυροβολισμούς, αίματα" τόνισε ο Λευτέρης Χαρίτος. Σε ερώτηση για το εάν θα πεθάνουν πολλοί απάντησε: "Θα πεθάνει όποιος είναι να πεθάνει".

Λευτέρης Χαρίτος - Το Πρωινό

Όσον αφορά στο φινάλε, τόνισε ότι δεν είναι μόνο μια σκηνή αλλά ολόκληρο το επεισόδιο. Τέλος, για την εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη, είπε ότι ο ρόλος του είναι χειρότερος από αυτόν τον Μπισμπίκη και του Κακούρη.

Για την τρίτη σεζόν έκανε γνωστό ότι διαδραματίζεται σε πολλά μέρη, όπως η Λέρος. Σημείωσε ότι θα είναι μια καινούργια σειρά, υπό μια έννοια, καθώς όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ!

"Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα" κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή για κοτόπουλο με τζίντζερ, μέλι και λαχανικά από τον Πέτρο Συρίγο

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: προβλέψεις για τον Ιούνιο (βίντεο)

Ζέτα Δούκα: Η ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό και το ηχηρό μήνυμα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο