LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2021 21:04 | Ανανέωση: 29 Μαΐου 2021 21:11

Σαντορίνη: Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το κάστρο της Οίας (βίντεο)

Οι επισκέπτες μαγεύονται από τη μοναδική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στο απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα και η θάλασσα βάφεται κόκκινη.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤ1 - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Της Αντιγόνης Θάνου

Λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα, επισκέπτες από όλα τα μέρη της Γης ανηφορίζουν στο Κάστρο της Οίας για να απολαύσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

«Είναι το πιο όμορφο τοπίο που έχω δει στη ζωή μου. Υπέροχο!», λέει ένας τουρίστας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Παλέτα χρωμάτων στον ορίζοντα, που δεν συναντάται πουθενά αλλού. Από το βαθύ κόκκινο στο κίτρινο, το πορτοκαλί… καθώς ο ήλιος “βυθίζεται” στο Αιγαίο και γίνεται χρυσοκόκκινος, αντανακλώντας το φως στη θάλασσα

«Αγαπώ τη Σαντορίνη για αυτή την μοναδική θέα», εξηγεί μία τουρίστρια.

Παρέες, οικογένειες και ζευγάρια με τα κινητά τους τηλέφωνα απαθανατίζουν τη στιγμή, άλλοι με σνακ και ροφήματα απολαμβάνουν την θέα μέχρι αργά, αφού τα περισσότερα καταστήματα εστίασης στο νησί είναι κλειστά.

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Κάτασπρα σπίτια χτισμένα στο χείλος του γκρεμού, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες που “λούζονται” στο φως.

Λιγοστοί προς το παρόν τουρίστες στο νησί, με τους επιχειρηματίες να ελπίζουν ότι το προσεχές διάστημα η κίνηση θα αυξηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Έγκυες: Μεγάλος ο αριθμός των ασθενών στην Ελλάδα (αποκλειστικό ΑΝΤ1)

Κορονοϊός: 1.497 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Μικραίνει η λίστα των υπόπτων (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο