LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2021 07:09 | Ανανέωση: 28 Μαΐου 2021 07:17

'Ελενα Παπαρίζου για body shaming: Στεναχωρήθηκα τόσο που …έφαγα ένα μπέργκερ

Την απάντησή της σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της στην Eurovision έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από το “The 2Night Show”.

The 2Night Show - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Έλενα Παπαρίζου

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Έλενα Παπαρίζου.

Ήταν η πρώτη εμφάνισή της μετά την απολαυστική ερμηνεία του “My Number One” στην Eurovision της περασμένης εβδομάδας, όπου εμφανίστηκε για την επέτειο της μεγάλης νίκης της πριν από 16 χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το γάμο της, την εμπειρία της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και για τα σχόλια για τα κιλά της που ακολούθησαν της εμφάνισής της.  

«Δεν πειράζει. Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Θέλω να πω κάτι, άσχετα από αυτό που έχει γίνει, ότι εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού πήγαν καλά. Τώρα, επιστρέφοντας στο άλλο κομμάτι, επειδή βρίσκομαι σε μία φιλοσοφική φάση τον τελευταίο καιρό, έχω την εξής σκέψη: Τι είναι πιο σημαντικό τελικά, να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός; Πιστεύω να είσαι ευγενικός. Γιατί αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου».

Όσο για το αν θα συμμετείχε ξανά στην Eurovision, απάντησε πως θα το έκανε, αν είχε το κατάλληλο τραγούδι, ενώ δάκρυσε όταν είδε την εμφάνισή της στα προκριματικά της Σουηδίας το 2014.

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά», είπε σχετικά.

Όσο για την κατάθλιψη, η Έλενα Παπαρίζου, περιέγραψε: «Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Αποκαλυπτήρια στην Ελλάδα

Ταμείο Ανάκαμψης: Εγκρίθηκε από τους 27 το πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε βαγόνια στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)06:36Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης06:23Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:09Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βράχο- Τραυματίστηκε γυναίκα (εικόνες)23:59Παναθηναϊκός - Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ένα βήμα από τη συμφωνία, λένε οι Λιθουανοί23:47Φωτιά στην Ιεράπετρα: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις23:34Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια23:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)23:06Μεξικό: Ο δήμαρχος μιας πόλης παντρεύτηκε έναν.... θηλυκό αλιγάτορα (βίντεο)22:52Αχαΐα: Οδηγός παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα - Ακρωτηριάστηκε μία εργαζόμενη 22:38Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης22:23Μπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμών22:09Παναθηναϊκός: Αγόρασε από την Ίντερ το ποσοστό του Βαγιαννίδη21:55Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν21:26Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις21:11Μουντιάλ Συλλόγων: Οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών ζωντανά στον ANT1 και το antenna.gr20:57Κρήτη: Αυτοκίνητο εμβόλισε διανομέα που σταμάτησε σε διάβαση – Διέφυγε πετώντας πέτρες ο οδηγός (βίντεο)20:41Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν: Στο τραπέζι η επίλυση όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων20:27Φωτιά στον Καρδαμά: Κάηκαν τέσσερα στρέμματα αγροτικής έκτασης (εικόνες)20:11Παναθηναϊκός - Γκέιμπριελ: Θα κρατήσω αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου για πάντα19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο