LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2021 19:54

“Special Report” για τα κρυπτονομίσματα (εικόνες)

Η εμφάνιση και η γιγάντωση τους ανά τον πλανήτη, η εδραίωση τους στην Ελλάδα και το ρίσκο των ψηφιακών επενδύσεων.

Special Report

Από το 2008, όταν έκανε την εμφάνισή του το Bitcoin μέχρι σήμερα, που η αξία του ισοδυναμεί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα κρυπτονομίσματα έχουν κυριεύσει τον ψηφιακό κόσμο και πραγματοποιούν αργά και σταθερά την είσοδό τους στον αναλογικό.  Άλλα δημοφιλή και άλλα λιγότερο γνωστά, τα κρυπτονομίσματα σήμερα αποτελούν μια ψηφιακή αγορά, της οποίας η κεφαλαιοποίηση, παρότι ευμετάβλητη, εκτιμάται πως ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Special Report

Αυτή την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 00:45, το «Special Report» ερευνά τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και την εδραίωσή τους στη χώρα μας. 

Η Μαρία Σαράφογλου συνομιλεί με επενδυτικούς συμβούλους και οικονομικούς αναλυτές που εξηγούν τα χαρακτηριστικά των κρυπτονομισμάτων και το ρίσκο των ψηφιακών επενδύσεων, αλλά και με πρώην «miners», οι οποίοι μιλούν για την «εξόρυξη» των κρυπτονομισμάτων που είδε σε όλο τον κόσμο ιδιαίτερη άνθιση την περίοδο της πανδημίας.

Με την κάμερα της εκπομπής αγοράζει κρυπτονομίσματα σε ένα ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε μία online πλατφόρμα συναλλαγών.

Special Report

Ποια τεχνολογία βρίσκεται πίσω από τη διάδοση των κρυπτονομισμάτων και κατά πόσο αποτελεί απειλή για τη «συστημική» οικονομία;

Καθηγητές χρηματοοικονομικών, αλλά και ο καθηγητής πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και του ΕΚΠΑ, και επικεφαλής επιστήμονας του κρυπτονομίσματος «Cardano», Άγγελος Κιαγιάς, δίνουν τις απαντήσεις.  

Special Report

Special Report

Η Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που έχει αναλάβει την εποπτεία των συναλλαγών με χρήση κρυπτονομισμάτων, εξηγεί τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται και την πρόκληση του εντοπισμού συναλλαγών που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες.

Special Report

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο επικεφαλής Βασίλης Παπακώστας μιλά για την αυξανόμενη χρήση κρυπτονομισμάτων στο ηλεκτρονικό έγκλημα και στη χώρα μας.

Special Report

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την πραγματική και την ψηφιακή οικονομία; Και ποια θα είναι η εξέλιξη των κρυπτονομισμάτων;

«Special Report»: Κάθε Κυριακή, στις 00:45 

#SpecialReportGR

Facebook: SpecialReportGR

Twitter: SpecialReportGR

Instagram: specialreportgr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στα Σεπόλια

Σπείρα διακινούσε “σίσα” με “καβάτζα” ένα... αυτοκίνητο (βίντεο)

Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Σήμερα 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Σήμερα 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:54Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο