LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2021 13:27

Χριστοφόρου στο “Πρωινό”: Σεξιστικό αυτό που έγινε με την Έλενα Παπαρίζου

Ο μουσικός μίλησε για την Eurovision, τον κανιβαλισμό, τις συναυλίες, τον πατέρα του και τη συνεπιμέλεια.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Το Πρωινό

Για όλα μίλησε σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ερωτηθείς για την Eurovision είπε πως καθώς την παρακολουθεί από τη δεκαετία του 1980 και ως ρομαντικός, ήθελε να κερδίσουν η Ιταλία ή η Γαλλία.

«Ήταν σούπερ σταρ, μου άρεσε που ήταν ροκ», είπε  για τον Ιταλό frontman διευκρινίζοντας ότι, δεν θα στεναχωριόταν αν κέρδιζαν η Γαλλία ή η Ελβετία. Σχετικά με τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, είπε ότι «τα κορίτσια μας ήταν πολύ καλά», αλλά δήλωσε «εντυπωσιασμένος με την ιδέα του Φωκά». «Είναι συγκλονιστικός», είπε σχετικά, αποδίδοντας σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «Number One» στη χορογραφία του.

Κληθείς να πάρει θέση για τα σχόλια που ακολούθησαν την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη φετινή Eurovision – τα οποία αφορούσαν στα κιλά της- είπε ότι, «μεγαλώνουμε και μεγαλώνουμε όμορφα, μακάρι να ήταν όλες οι τραγουδίστριες τόσο όμορφες και λαμπερές όσο η Έλενα» και ξεκαθαρίζοντας ότι, αυτό τα σχόλια σε βάρος ήταν έως και σεξιστικά, είπε πως «πρέπει να σταματήσει αυτό» και ότι, «έχουμε τάση για κανιβαλισμό».

«Στην Κύπρο βλέπω συντηρητισμό, ρατσισμό, ξενοφοβισμό, απίστευτα πράγματα», παρατήρησε με απογοήτευση.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε σχετικά με τις συναυλίες στην Κύπρο, όταν είπε ότι θα κάνει συναυλία, παρά την απαγόρευση και εξήγησε ότι, «εξοργίστηκα με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά, όταν παρατήρησα ότι, κάποια στιγμή έδιναν άδεια κατά το δοκούν.

Η σταγόνα που ξεχείλισε ήταν η φιέστα για πρωτάθλημα στην Ομόνοια, όπου 20.000 άτομα συγκεντρώθηκαν χωρίς καμία προστασία».

«Ήμουν ο πρώτος που στηρίζει τα μέτρα. Δεν το παίζω αρνητής, αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους», ξεκαθάρισε και είπε ότι, «πήρε πίσω» την απειλή του όταν τελικά επετράπησαν οι συναυλίες στην Κύπρο από τις 10 Ιουνίου.

«Δεν είναι μόνο ο Χριστοφόρου, αλλά τόσος κόσμος από πίσω, τόσοι άνθρωποι ζουν από αυτό. Διαπιστώνω ότι γίνομαι πολύ αριστερός σε αυτά, αλλά μου αρέσει», συμπλήρωσε σχετικά και παρατήρησε ότι, «πρέπει να κάνουμε καραγκιοζιλίκια για να βρούμε το δίκιο μας».

Ο μουσικός μίλησε για τον πατέρα του, που δεν είναι πια στη ζωή και είπε ότι οι σχέσεις τους κόπηκαν με πρωτοβουλία του ίδιου και δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. «Δεν περνούσα καλά», αρκέστηκε να πει αφού η γιαγιά του ζει και δεν θέλει να την στεναχωρήσει.

«Είχε βίαιη συμπεριφορά, μετάνιωσε, τον συγχώρεσα αλλά δεν μπορούσα», εξήγησε.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος θέλει να γίνει πατέρας, απάντησε κατηγορηματικά όχι, σημειώνοντας αφενός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν γι’αυτό και αφετέρου ότι, «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ στο 1% όπως εκείνος συμπεριφέρθηκε σε μένα».

«Αν ήθελε να κάνει κάποιος κάτι στη ζωή του, να το κάνει χωρίς να πάρει άλλους στο λαιμό του. Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Από αυτά εξαρτάται ο κόσμος μας», είπε και εξηγώντας την αντίδρασή του στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, είπε πως «ο κακός σύζυγος δεν είναι ποτέ καλός πατέρας. Ο δολοφόνος σκοτώνει ψυχές».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: νεκροί σε τροχαίο δύο 20χρονοι

Τιχανόβσκαγια: Ο Λουκασένκο έχει μετατρέψει τη Λευκορωσία σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης

Στην Ακρόπολη ο οίκος Dior: “Πράσινο φως” από το ΚΑΣ για φωτογράφιση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακαΣήμερα 15:15 | Τοπικά Νέα

Αστυνομικοί, μετά από το ένταλμα σύλληψης, αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο