LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2021 13:27

Χριστοφόρου στο “Πρωινό”: Σεξιστικό αυτό που έγινε με την Έλενα Παπαρίζου

Ο μουσικός μίλησε για την Eurovision, τον κανιβαλισμό, τις συναυλίες, τον πατέρα του και τη συνεπιμέλεια.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Το Πρωινό

Για όλα μίλησε σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ερωτηθείς για την Eurovision είπε πως καθώς την παρακολουθεί από τη δεκαετία του 1980 και ως ρομαντικός, ήθελε να κερδίσουν η Ιταλία ή η Γαλλία.

«Ήταν σούπερ σταρ, μου άρεσε που ήταν ροκ», είπε  για τον Ιταλό frontman διευκρινίζοντας ότι, δεν θα στεναχωριόταν αν κέρδιζαν η Γαλλία ή η Ελβετία. Σχετικά με τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, είπε ότι «τα κορίτσια μας ήταν πολύ καλά», αλλά δήλωσε «εντυπωσιασμένος με την ιδέα του Φωκά». «Είναι συγκλονιστικός», είπε σχετικά, αποδίδοντας σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «Number One» στη χορογραφία του.

Κληθείς να πάρει θέση για τα σχόλια που ακολούθησαν την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη φετινή Eurovision – τα οποία αφορούσαν στα κιλά της- είπε ότι, «μεγαλώνουμε και μεγαλώνουμε όμορφα, μακάρι να ήταν όλες οι τραγουδίστριες τόσο όμορφες και λαμπερές όσο η Έλενα» και ξεκαθαρίζοντας ότι, αυτό τα σχόλια σε βάρος ήταν έως και σεξιστικά, είπε πως «πρέπει να σταματήσει αυτό» και ότι, «έχουμε τάση για κανιβαλισμό».

«Στην Κύπρο βλέπω συντηρητισμό, ρατσισμό, ξενοφοβισμό, απίστευτα πράγματα», παρατήρησε με απογοήτευση.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε σχετικά με τις συναυλίες στην Κύπρο, όταν είπε ότι θα κάνει συναυλία, παρά την απαγόρευση και εξήγησε ότι, «εξοργίστηκα με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά, όταν παρατήρησα ότι, κάποια στιγμή έδιναν άδεια κατά το δοκούν.

Η σταγόνα που ξεχείλισε ήταν η φιέστα για πρωτάθλημα στην Ομόνοια, όπου 20.000 άτομα συγκεντρώθηκαν χωρίς καμία προστασία».

«Ήμουν ο πρώτος που στηρίζει τα μέτρα. Δεν το παίζω αρνητής, αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους», ξεκαθάρισε και είπε ότι, «πήρε πίσω» την απειλή του όταν τελικά επετράπησαν οι συναυλίες στην Κύπρο από τις 10 Ιουνίου.

«Δεν είναι μόνο ο Χριστοφόρου, αλλά τόσος κόσμος από πίσω, τόσοι άνθρωποι ζουν από αυτό. Διαπιστώνω ότι γίνομαι πολύ αριστερός σε αυτά, αλλά μου αρέσει», συμπλήρωσε σχετικά και παρατήρησε ότι, «πρέπει να κάνουμε καραγκιοζιλίκια για να βρούμε το δίκιο μας».

Ο μουσικός μίλησε για τον πατέρα του, που δεν είναι πια στη ζωή και είπε ότι οι σχέσεις τους κόπηκαν με πρωτοβουλία του ίδιου και δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. «Δεν περνούσα καλά», αρκέστηκε να πει αφού η γιαγιά του ζει και δεν θέλει να την στεναχωρήσει.

«Είχε βίαιη συμπεριφορά, μετάνιωσε, τον συγχώρεσα αλλά δεν μπορούσα», εξήγησε.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος θέλει να γίνει πατέρας, απάντησε κατηγορηματικά όχι, σημειώνοντας αφενός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν γι’αυτό και αφετέρου ότι, «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ στο 1% όπως εκείνος συμπεριφέρθηκε σε μένα».

«Αν ήθελε να κάνει κάποιος κάτι στη ζωή του, να το κάνει χωρίς να πάρει άλλους στο λαιμό του. Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Από αυτά εξαρτάται ο κόσμος μας», είπε και εξηγώντας την αντίδρασή του στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, είπε πως «ο κακός σύζυγος δεν είναι ποτέ καλός πατέρας. Ο δολοφόνος σκοτώνει ψυχές».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: νεκροί σε τροχαίο δύο 20χρονοι

Τιχανόβσκαγια: Ο Λουκασένκο έχει μετατρέψει τη Λευκορωσία σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης

Στην Ακρόπολη ο οίκος Dior: “Πράσινο φως” από το ΚΑΣ για φωτογράφιση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην ΕλλάδαΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Τελλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ως προς την αδυναμία εκταφής των θυμάτων των Τεμπών και τη διενέργεια εξετάσεων. 

Βελεστίνο: Εκτροπή λεωφορείου με 40 επιβάτες έξω από τον Ριζόμυλο – Τουλάχιστον 10 τραυματίες (εικόνες)Σήμερα 17:53 | Ειδήσεις

Μαρτυρίες επιβατών αναφέρουν ότι ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν αδέσποτο σκύλο, με τους ελιγμούς να έχουν ως αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπάτησε παραπάνω από 1.000 πολίτες – 45 συλλήψεις, πάνω από 7 εκ. ευρώ η λείαΣήμερα 17:05 | Ειδήσεις

Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση.

Πώς η Τουρκία καλύπτει το 20% των πολεμικών δαπανών της Ρωσίας με εισαγωγές ορυκτών καυσίμωνΣήμερα 10:59 | Ειδήσεις

Από την αρχή του πολέμου έως τις αρχές Νοεμβρίου 2025 η Τουρκία έχει αγοράσει ρωσικά ορυκτά καύσιμα αξίας 118 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην Ελλάδα20:58Διακοπή δρομολογίων προαστιακού λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο20:44Καταιγίδα Κλαούντια: Τρεις νεκροί στην Πορτογαλία – Εκκενώσεις σε Ουαλία και Αγγλία εξαιτίας πλημμυρών (βίντεο)20:30Φυλάκιση 13 μηνών σε 49χρονο που έκλεψε ένα έργο του Banksy από γκαλερί του Λονδίνου20:16Ο πρόεδρος Τραμπ προσφεύγει στα δικαστήρια κατά του BBC 20:02Θεσσαλονίκη: Νέα εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη19:48Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:32Ουκρανία-σκάνδαλο διαφθοράς: Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του ενεργειακού τομέα19:16Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αττική19:00Ακινητοποιήθηκε έξω από τη Λάρισα τρένο της Hellenic Train18:46Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε πάρκο – Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους18:32Κατασχέθηκαν περισσότερα από 300 κιλά κάνναβης στο Λιμένα Ηγουμενίτσας18:18Βελεστίνο: Εκτροπή λεωφορείου με 40 επιβάτες έξω από τον Ριζόμυλο – Τουλάχιστον 10 τραυματίες (εικόνες)18:04Τουρισμός για όλους 2025 - Όλο και περισσότεροι είναι οι δικαιούχοι17:50Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπάτησε παραπάνω από 1.000 πολίτες – 45 συλλήψεις, πάνω από 7 εκ. ευρώ η λεία17:36Στην Αθήνα την Κυριακή ο Ζελένσκι - Απαγόρευση υπαίθριων συναθροίσεων17:22Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε Κιλκίς και Σέρρες – Τρεις συλλήψεις (εικόνα)17:08Πάπας Λέων ΙΔ': Ο κινηματογράφος κινδυνεύει, πρέπει να προστατευθεί16:54Πώς η Τουρκία καλύπτει το 20% των πολεμικών δαπανών της Ρωσίας, με εισαγωγές ορυκτών καυσίμων16:40Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο16:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο