LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2021 10:00 | Ανανέωση: 25 Μαΐου 2021 11:33

Πατέρας δύο παιδιών ο δάσκαλος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες

Οργή προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε στα κορίτσια. Τι λέει ο ίδιος, αποδεχόμενος την αποστολή τους. Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Σχολική αίθουσα - διδασκαλία - δάσκαλος - εκπαίδευση - σχολείο

(εικόνα αρχείου)

Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή 48χρονο δάσκαλο και -σύμφωνα με το protothea.gr - πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος καταγγέλλεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες δημοτικού με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber, ήρθε στο προσκήνιο.

Ο δάσκαλος σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες μαθήτριες κάτω των 10 ετών. Η απίστευτη ιστορία για τον δάσκαλο έγινε γνωστή όταν οι τρεις μαθήτριες αποφάσισαν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους γονείς τους για την παρενόχληση με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθήτριες είχαν συζητήσει το θέμα της παρενόχλησης μέσω μηνυμάτων στο σχολείο, ενώ ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του παραλιακού δήμου για τις υπόνοιες για σεξουαλική προσέγγιση του δασκάλου στις ανήλικες μαθήτριες, που προκάλεσε σοκ στη σχολική κοινότητα. Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβαν οι διωκτικές αρχές.

Από όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες, την περασμένη εβδομάδα, δόθηκε αμέσως εντολή από το υπουργείο Παιδείας ο δάσκαλος να μην ξαναμπεί στην τάξη, ως προληπτικό μέτρο, προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με μαθητές μέχρι να διευθετηθεί πλήρως η υπόθεση. Όπως λένε από το υπουργείο Παιδείας, αν διαπιστωθεί ότι συνέβησαν όσα καταγγέλλονται, θα τηρηθούν στο έπακρο και άμεσα όσα προβλέπονται από την νομοθεσία.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το laptop και το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για να εξετάσουν πότε ακριβώς ο δάσκαλος έστελνε τα μηνύματα στις ανήλικες μαθήτριες.

Οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες γονέων που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη του δασκάλου, ενώ γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες. Ο δάσκαλος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Τα μηνύματα

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός, απαντώντας στους αστυνομικούς, αποδέχθηκε ότι έχει στείλει μηνύματα; στα κορίτσια, ισχυριζόμενος ότι "τα μηνύματα, που μου δείχνετε είναι δικά μου. Ήθελα να κλείσω την απόσταση, που είχα με τις συγκεκριμένες μαθήτριες. Δεν τις έβλεπα σεξουαλικά, όμως. Το μόνο που ήθελα ήταν να βελτιώσω με αυτόν τον τρόπο τις σχολικές επιδόσεις τους. 

Σε ένα απο τα μηνύματα που είχε στειλεί σε μαθήτρια δημοτικού ο δάσκαλος έγραφε "Αν ήμασταν πιο κοντά στην ηλικία, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα έφτιαχνα μαζί σου".

 Σε άλλο μήνυμα, ο 48χρονος εκπαιδευτικός έγραφε στο κορτσάκι του δημοτικού "Θέλω να σου δαγκώσω τα χειλάκια".

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Η απαλλαγή και η μείωση του προστίμου

Ανακαλύφθηκε μοναδικό ελληνικό λουλούδι που μυρίζει σαν ψόφιο έντομο

Εμβολιασμοί - Αναγνωστόπουλος: ακύρωση των ραντεβού για όσους έχουν νοσήσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο