LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2021 13:30

Eurovision - Δρούτσα στο “Πρωινό”: Ο Κοντόπουλος δεν έδωσε καλό τραγούδι στην Ελλάδα (βίντεο)

Γιατί είπε ότι δεν έπρεπε να στείλει η Ελλάδα μια τραγουδίστρια σαν την Στεφανία. Ποιον δημιουργό εγκωμίασε και γιατί είπε ότι Αργυρός και Οικονομόπουλος “δεν θα μείνουν στην Ιστορία”.

Εύη Δρούτσα - Το Πρωινό

«Η Ιταλία κατάφερε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό τραγούδι, αλλά δεν καταλάβαμε τι λέει το τραγούδι», είπε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, μιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν δηκτική για τον συνθέτη του τραγουδιού, Δημήτρη Κοντόπουλο, λέγοντας «ο Κοντόπουλος θα μπορούσε να είναι καλύτερος στο τραγούδι της Ελλάδας, ήταν καλύτερος στο τραγούδι που έδωσε στην Μολδαβία». 

Συνεχίζοντας, είπε «Κάποια στιγμή θα πρέπει να στέλνουμε Ελληνίδες που ζουν στην Ελλάδα στον διαγωνισμό. Η Στεφανία είναι μια Ελληνίδα, που δεν ζει όμως στην Ελλάδα. Γιατί να μην στέλνουμε φωνάρες, όπως η Μπέσσυ Αργυράκη; Ακόμη και τώρα. Γιατί; Επειδή είναι χοντρή; Θα πρέπει να στέλνουμε καλά τραγούδια. Αυτά και να με συγχωρέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι πολύ καλός συνθέτης, είναι τραγουδάκια, ανοίγουμε τα ραδιόφωνα και το ακούμε. Πρέπει να στέλνουμε τραγουδάρες. Να βάλουμε τον Στέφανο Κορκολή να γράψει ένα «σκόνη και θρύψαλα» και να σαρώσει. Οι Ιταλοί έτρεξαν και το πήραν και κυκλοφόρησε εκεί πριν κυκλοφορήσει εδώ».

«Το El diablo ήταν πολύ καλύτερο από το τραγούδι της Ελλάδας. Το τραγουδάμε μέσα μας, εγώ το τραγουδάω», προσέθεσε η Εύη Δρούτσα, ενώ σημείωσε ότι «μόλις άκουσα την συμμετοχή της Ελβετίας μου θύμισε την Σελίν Ντιόν». 

«Δόξα τω Θεώ, έχουμε ένα δημιουργό, τον Λευτέρη Κιντάτο, που έγραψε την «Αθήνα μου» του Αργυρού. Άρχισε να βγαίνει η δουλειά του και να κυκλοφορεί. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά δεν θα πρέπει να τραγουδήσει, γιατί αυτό θα του στερήσει χρόνο από τον στίχο και από την μουσική. Με αυτόν μπορούμε να ξαναβρούμε το ελληνικό τραγούδι, που το έχουμε χάσει», ανέφερε πλέκοντας το εγκώμιο του Λευτέρη Κιντάτου.

Ακόμη, είπε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε «σφραγίδα» στην καριέρα της με την τελευταία δουλειά της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ μιλώντας για άλλους τραγουδιστές είπε «Ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος δεν θα μείνουν στην Ιστορία. Ο Τερζής και ο Πάριος θα μείνουν στην Ιστορία. Ο Ρέμος μπορεί να μείνει στην Ιστορία, πιστεύω ότι θα μείνει. Θα μείνει κάποιος στην Ιστορία σημαίνει μετά από 40 χρόνια να λένε τα τραγούδια σου με την φωνή σου, όπως λέμε τώρα «αυτό είναι τραγούδι του Τσιτσάνη» και το ακούμε με την φωνή του Τσιτσάνη και ας μην τραγουδάει τόσο καλά». 

 Ειδήσεις σήμερα:

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: η όψη του Δία με την Σελήνη και η έκλειψη (βίντεο)

Γεράνεια Όρη: Η πιο καταστροφική δασική φωτιά της δεκαετίας

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: η όψη του Δία με την Σελήνη και η έκλειψη (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμιαΧθες 19:24 | Ειδήσεις

Στο συλλαλητήριο αναμένεται να συμμετάσχουν αγροτοκτηνοτρόφοι από τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτόΧθες 20:13 | Ειδήσεις

Σοκαρισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από την τραγωδία με το ηλικίας μόλις δύο ετων αγοράκι που έχασε τη ζωή του από επίθεση πιτ μπουλ που φρόντιζε η οικογένειά του.

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ ΚυψέληςΧθες 20:10 | Ειδήσεις

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την εξέλιξη της έρευνας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - ΟυκρανίαΧθες 21:06 | Ειδήσεις

Η Ελίζαμπεθ Πίπκο για τις προσπάθειες εκεχειρίας ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:16ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12Τουρκικά ΜΜΕ: Επίθεση στους Έλληνες αγρότες για το χάος στα σύνορα20:58Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι Αμπά στα Αστερούσια20:30Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης20:16Ινδία: 23 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο20:02Ρωσία: Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν χωριό στο Χάρκοβο19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο