LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2021 13:30

Eurovision - Δρούτσα στο “Πρωινό”: Ο Κοντόπουλος δεν έδωσε καλό τραγούδι στην Ελλάδα (βίντεο)

Γιατί είπε ότι δεν έπρεπε να στείλει η Ελλάδα μια τραγουδίστρια σαν την Στεφανία. Ποιον δημιουργό εγκωμίασε και γιατί είπε ότι Αργυρός και Οικονομόπουλος “δεν θα μείνουν στην Ιστορία”.

Εύη Δρούτσα - Το Πρωινό

«Η Ιταλία κατάφερε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό τραγούδι, αλλά δεν καταλάβαμε τι λέει το τραγούδι», είπε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, μιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν δηκτική για τον συνθέτη του τραγουδιού, Δημήτρη Κοντόπουλο, λέγοντας «ο Κοντόπουλος θα μπορούσε να είναι καλύτερος στο τραγούδι της Ελλάδας, ήταν καλύτερος στο τραγούδι που έδωσε στην Μολδαβία». 

Συνεχίζοντας, είπε «Κάποια στιγμή θα πρέπει να στέλνουμε Ελληνίδες που ζουν στην Ελλάδα στον διαγωνισμό. Η Στεφανία είναι μια Ελληνίδα, που δεν ζει όμως στην Ελλάδα. Γιατί να μην στέλνουμε φωνάρες, όπως η Μπέσσυ Αργυράκη; Ακόμη και τώρα. Γιατί; Επειδή είναι χοντρή; Θα πρέπει να στέλνουμε καλά τραγούδια. Αυτά και να με συγχωρέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι πολύ καλός συνθέτης, είναι τραγουδάκια, ανοίγουμε τα ραδιόφωνα και το ακούμε. Πρέπει να στέλνουμε τραγουδάρες. Να βάλουμε τον Στέφανο Κορκολή να γράψει ένα «σκόνη και θρύψαλα» και να σαρώσει. Οι Ιταλοί έτρεξαν και το πήραν και κυκλοφόρησε εκεί πριν κυκλοφορήσει εδώ».

«Το El diablo ήταν πολύ καλύτερο από το τραγούδι της Ελλάδας. Το τραγουδάμε μέσα μας, εγώ το τραγουδάω», προσέθεσε η Εύη Δρούτσα, ενώ σημείωσε ότι «μόλις άκουσα την συμμετοχή της Ελβετίας μου θύμισε την Σελίν Ντιόν». 

«Δόξα τω Θεώ, έχουμε ένα δημιουργό, τον Λευτέρη Κιντάτο, που έγραψε την «Αθήνα μου» του Αργυρού. Άρχισε να βγαίνει η δουλειά του και να κυκλοφορεί. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά δεν θα πρέπει να τραγουδήσει, γιατί αυτό θα του στερήσει χρόνο από τον στίχο και από την μουσική. Με αυτόν μπορούμε να ξαναβρούμε το ελληνικό τραγούδι, που το έχουμε χάσει», ανέφερε πλέκοντας το εγκώμιο του Λευτέρη Κιντάτου.

Ακόμη, είπε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε «σφραγίδα» στην καριέρα της με την τελευταία δουλειά της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ μιλώντας για άλλους τραγουδιστές είπε «Ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος δεν θα μείνουν στην Ιστορία. Ο Τερζής και ο Πάριος θα μείνουν στην Ιστορία. Ο Ρέμος μπορεί να μείνει στην Ιστορία, πιστεύω ότι θα μείνει. Θα μείνει κάποιος στην Ιστορία σημαίνει μετά από 40 χρόνια να λένε τα τραγούδια σου με την φωνή σου, όπως λέμε τώρα «αυτό είναι τραγούδι του Τσιτσάνη» και το ακούμε με την φωνή του Τσιτσάνη και ας μην τραγουδάει τόσο καλά». 

 Ειδήσεις σήμερα:

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: η όψη του Δία με την Σελήνη και η έκλειψη (βίντεο)

Γεράνεια Όρη: Η πιο καταστροφική δασική φωτιά της δεκαετίας

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: η όψη του Δία με την Σελήνη και η έκλειψη (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας σε αγρότες: Αυτά είναι τα περιθώρια των παρεμβάσεων που έχει η ΚυβέρνησηΣήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, παραδέχθηκε ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και τους κάλεσε εκ νέου σε διάλογο.

"Αποκαλύψεις": Ανατροπή - βόμβα με τον "Φραπέ" - Κάλεσαν λάθος πρόσωπο στην ΕξεταστικήΣήμερα 16:56 | Ειδήσεις

Τι κρύβεται πίσω από την διαρκή άρνηση του Γιώργου Ξυλούρη να απαντήσει στις ερωτήσεις στην Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕΣήμερα 13:25 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Μολδαβίας.

"Νέα εποχή" για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο - Τι αλλάζει σε μισθούς και βαθμολόγιοΣήμερα 16:21 | Ειδήσεις

Ο "Χάρτης Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή" συμπληρώνει τη δέσμη πολιτικών που υλοποιούνται στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030» και είχε παρουσιαστεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Ανήλικες μαθήτριες "πιάστηκαν στα χέρια" λόγω προσωπικών διαφορών17:30"Αποκαλύψεις": Ανατροπή - βόμβα με τον "Φραπέ" - Κάλεσαν λάθος πρόσωπο στην Εξεταστική17:20Πέθανε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ17:10"Νέα εποχή" για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο - Τι αλλάζει σε μισθούς και βαθμολόγιο17:00Τασούλας για τρομοκατική επίθεση: Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια και το αντισημιτικό μίσος που την υποκίνησε16:50Τσιάρας σε αγρότες: Αυτά είναι τα περιθώρια των παρεμβάσεων που έχει η Κυβέρνηση16:40Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης16:30Κομοτηνή: Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε λαϊκή - Γυναίκα τραυματίστηκε στο πρόσωπο16:14Το ONE VISION από τη ΔΕΗ διαμορφώνει τη νέα εμπειρία πελάτη16:05Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης 16:00Πόσο κοστίζει να γεμίσω το ντεπόζιτο το 2025;15:50Γαλλία: Αναβλήθηκε η εορταστική συναυλία στα Ηλύσια Πεδία - Φόβοι για την ασφάλεια των πολιτών15:46Λάρισα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας15:32Μαχαίρωμα ανήλικης - Κυψέλη: Πώς έγινε το συμβάν - Δεύτερο περιστατικό βίας για τη μαθήτρια15:18ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη στην Τούμπα ο Ζαφείρης15:04Λάρισα: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση αγροτών στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για τη δίκη δύο συναδέλφων τους14:50Αυστραλία: Οι δωρεές για τον ήρωα της παραλίας Μπόνταϊ ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο14:36Κυψέλη: Στο Νοσοκομείο 14χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μαθήτρια μέσα σε σχολείο14:22Μαρινάκης: Οι εικόνες από την αιματηρή, τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ, υπερβαίνουν τα όρια της λογικής14:08Ρωσία: Η μη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας13:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο