LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2021 16:54

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” – Καρεμπέ: Η Γαλλία είναι το φαβορί

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για την συμμετοχή της Γαλλίας στο Euro 2020 αλλά και τις συνθήκες που θα διεξαχθεί η διοργάνωση λόγω πανδημίας.

Ο Δρόμος προς το Euro - Καρεμπέ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο Δρόμος Προς το EURO 2020.»

Αναλυτικά είπε στον Νίκο Τζουάννη: 

Για το EURO 2020

Κ.Κ.: Είναι ένα περίεργο EURO, γιατί η πανδημία είχε μεγάλο αντίκτυπο στο καλεντάρι και αυτός ήταν ο λόγος της αναβολής, ωστόσο η UEFA θα επιλέξει τις πόλεις … Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται να είμαστε ασφαλείς, θα χρειαστεί να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και δεν θα είναι εύκολα τα ταξίδια. Αν σε αυτά τα μέτρα προστεθεί και ο εμβολιασμός θα είναι άλλο ένα θέμα. 

Για την συμμετοχή της Γαλλίας 

Κ.Κ.: Η Γαλλία φυσικά είναι το φαβορί. Και αυτό γιατί είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, παίξαμε στον τελικό του προηγούμενου EURO με την Πορτογαλία και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα του στον δρόμο της επιτυχίας. Νομίζω ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει προετοιμάσει αυτή την ομάδα, διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και θα υπάρξει και ένα μικρό φρεσκάρισμα. Εξαιτίας της πανδημίας, δεν είναι μία εύκολη κατάσταση και οι προπονητές πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις. Διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και υπάρχει η άνεση της επιλογής. 

Η εκπομπή «Ο Δρόμος Προς Το EURO 2020» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λίωρη μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Γεράνεια Όρη: Στάχτη χιλιάδες στρέμματα - Drone αποτυπώνει την τεράστια καταστροφή (βίντεο)

Eurovision 2021: Η χώρα που πήρε μηδέν από επιτροπή και κοινό (βίντεο)

Κορονοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο