LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2021 07:20 | Ανανέωση: 23 Μαΐου 2021 07:25

Eurovision 2021: Ιταλία η νικήτρια - Δέκατη η Ελλάδα (βίντεο)

Τι λέει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο Ιταλός τραγουδιστής, τι δ'ήλωσαν η Stefania και η μητέρα της. Η βαθμολογία της Κύπρου. Εντυπωσίασε η Έλενα Παπαρίζου. Πως ψήφισαν οι χώρες. Ποιοι δεν πήραν ούτε έναν βαθμό!

Eurovision - Ιταλία - Damiano David

Ραντεβού στην Ιταλία έδωσαν για το 2022 οι φανς της Eurovision, καθώς οι Maneskin και το τραγούδι «Zitti e buoni» κατάφερε να κερδίσει 524 βαθμούς και να αναδειχθεί πρώτο ανάμεσα στα 26 τραγούδια που συμμετείχαν στον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Eurovision - Ιταλία - Damiano David

Eurovision - Ιταλία - Damiano David

Η Ελλάδα με την Stefania (Στεφανία Λυμπεράκη) και το «Last Dance» συγκέντρωσε 170 βαθμούς και κατέκτησε τη 10η θέση.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» βρέθηκε στην 16η θέση με 94 βαθμούς.

 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Γαλλία με την Μπαρμπαρά Πραβί και το «Voila», με 499 βαθμούς, την τρίτη θέση η Ελβετία με τον Gjon's Tears και το τραγούδι «Tout l'univers» με 432 βαθμούς. Τέταρτη θέση για την Ισλανδία με τους Da?i og Gagnamagni? και το τραγούδι «10 Years» με 378 βαθμούς και την πεντάδα έκλεισε η Ουκρανία με τους Go_A με το τραγούδι «Shum» και 364 βαθμούς.

Στην Ελλάδα έδωσαν τους 12 βαθμούς οι κριτικές επιτροπές της Κύπρου και της Γαλλίας, ενώ οι τηλεθεατές της έδωσαν 79 βαθμούς.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής έδωσε στην Κύπρο ο 10χρονος Μανώλης Γκίνης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου.

Eurovision - Πρωινοί Τύποι

Αμέσως μετά τον τελικό, τόσο ο νικητής του διαγωνισμού, όσο και η Stefania, αλλά και η μητέρα της, μίλησαν στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στο Ρότερνταμ, Θάνο Κλωνόπουλο:

Η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου με τον Τζέιμς Νιούμαν και το τραγούδι «Embers» δεν κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή των επιτροπών, ούτε και του τηλεοπτικού κοινού και κατατάχθηκε 26η με μηδέν βαθμούς. Τρεις βαθμούς συγκέντρωσε η συμμετοχή της Γερμανίας με τον Γιέντρικ Ζίγκβαρτ και το «I Don't Feel Hate» και έξι της Ισπανίας με τον Μπλας Καντό «Voy a quedarme», αφού και αυτές οι δύο χώρες δεν συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα στο διαγωνιστικό κομμάτι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι διοργανωτές παρουσίασαν μία θεαματική δράση, ένα πάρτι σε ταράτσες του Ρότερνταμ με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων, ανάμεσά τους βρέθηκε και η Έλενα Παπαρίζου.

Στο «Rock the Roof» τραγούδησαν οι: Lenny Kuhr (De Troubadour, Ολλανδία 1969), Teach-In (Ding-a-dong Ολλανδία 1975), Sandra Kim (J'aime La Vie, Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου, (My Number One, Ελλάδα 2005), Lordi (Hard Rock Hallelujah, Φινλανδία 2006), και Mans Zelmerlow (Heroes, Σουηδία 2015).

Εξαιτίας της Covid-19 στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ δεν εμφανίστηκε ζωντανά η συμμετοχή της Ισλανδίας με τους Da?i og Gagnamagni? και το τραγούδι «10 Years», καθώς κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Έτσι η εμφάνισή τους ήταν μαγνητοσκοπημένη, όπως μαγνητοσκοπημένη ήταν και η εμφάνιση του νικητή της Eurovision 2019 Mans Zelmerlow, ο οποίος κι αυτός βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2.  


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ: Πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο όλη τη νύχτα (εικόνες)

Χαρδαλιάς: επίθεση με γκαζάκια σε μαγαζιά της συζύγου του

Εμβόλιο AstraZeneca: διασωληνωμένη σε ΜΕΘ η 44χρονη με την θρόμβωση (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΧθες 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΧθες 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Θα ανταποδώσουμε το χτύπημα στο Ισλαμικό Κράτος23:59Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο ο Τσέριν 23:45Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός23:31Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα23:17ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας… οι “πράσινοι”23:03Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας22:49Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Τα δοκάρια σταμάτησαν τους γηπεδούχους22:35Τροχαίο δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό22:21Πανιώνιος – Προμηθέας: Οι Αχαιοί “βύθισαν” κι άλλο τους γηπεδούχους22:07Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία21:53Μύκονος – Καρδίτσα: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους21:39Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο