LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Μαΐου 2021 13:24

Παπουτσάκη για παρενόχληση στο “Πρωινό”: βίωσα πολύ άσχημα την εμπειρία μου (βίντεο)

Τι είπε για το φινάλε του “YFSF-All Star” και το τραγούδι που ερμηνεύει. Γιατί χαρακτήρισε ως “διανοούμενο” και “μαφιόζο” τους γιούς της.

Κατερίνα Παπουτσάκη - το Πρωινό

Για τους γιούς της, ηλικίας 8 και 2 ετών, «που έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα λόγω και του lockdown», μίλησε στο «Πρωινό» η Κατερίνα Παπουτσάκη, αναφερόμενη στην έφεση του μεγάλου γιού της Μάξιμου στο σκάκι και στον “μαφιόζο”, όπως είπε, μικρότερο γιό της, «οι οποίοι έχουν αρχίσει και αναπτύσσουν κώδικα επικοινωνίας, καθώς ο μικρός είναι ανεπτυγμένος πέρα από την ηλικία του επικοινωνιακά και ενώ είναι δύο ετών, συμπεριφέρεται σαν αν είναι τεσσάρων ετών».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και για το τραγούδι της, που ανεβαίνει την Δευτέρα στο youtube, με τον τίτλο «Σκλάβα». Όπως είπε, λατρεύει την υποκριτική και ότι δεν κάνει στροφή στην καριέρα της, καθώς τραγουδά πάνω από 20 χρόνια, λέγοντας ότι για εκείνη το τραγούδι είναι ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης.

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις ανθρώπων του θεάματος, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι «κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν, ίσως ήταν το κατάλληλο timing. Είναι ευκαιρία σε όλους τους χώρους να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Στην δουλειά μας, λόγω και ότι είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα ίσως ήταν πιο δύσκολο να γίνει η αρχή. Το δίδαγμα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι πρέπει να μιλάμε. Ο χώρος μας απαρτίζεται από πολλά σπουδαία πρόσωπα και αυτά πρέπει να βγουν μπροστά τώρα».

«Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν, δεν το έχω πει δημοσίως ποτέ. Όταν είσαι πολύ μικρός, ήμουν 18 ετών, δεν ξέρεις τα όρια, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Αξίζει να σεβόμαστε τους ανθρώπους, τους νέους ανθρώπους και να ξέρουμε όλοι τα όρια τους», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, σχολιάζοντας παλαιότερες δηλώσεις της για εμπειρίες που είχε σε νεαρή ηλικία, οπότε έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί και όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Πρωινό» για την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για το εντυπωσιακό φινάλε στο Your Face Sounds Familiar All Starτου ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Τζίκας: οι Αντετοκούνμπο δεν είχαν ούτε μαξιλάρι να κοιμηθούν (βίντεο)

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και η έκλειψη Σελήνης (βίντεο)

Ρόδος: καταδικασμένος σε κάθειρξη 108 ετών ζητά να… αφεθεί ελεύθερος!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης σε αγρότες: Τη Δευτέρα στις 5 περιμένω στο γραφείο μου όποια αντιπροσωπεία οριστείΣήμερα 12:56 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο μας προδιαγράφει την εθνική στρατηγική μέχρι το 2030, σε μία χώρα διαφορετική από αυτήν που παραλάβαμε».

Χολαργός: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο νεαροί που μαχαίρωσαν τον 14χρονοΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος ΞυλούρηςΣήμερα 15:05 | Ειδήσεις

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης, τότε θα εκκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα θα συνεχίσει την αγόρευση της η εισαγγελέαςΣήμερα 15:42 | Ειδήσεις

Η εισαγγελική λειτουργός τόνισε εξαρχής πως η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που δρούσε για τριάντα χρόνια και μετεξελίχθηκε σε κόμμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Αποφασίστηκε η θανάτωση κάθε βοειδούς σε μονάδες με κρούσμα οζώδης δερματίτιδας - Αντιδράσεις αγροτών18:45Χολαργός: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο νεαροί που μαχαίρωσαν τον 14χρονο 18:30Συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν: Η Τουρκία πρότεινε να εφαρμοστεί μια περιορισμένη εκεχειρία για τις ενεργειακές εγκαταστάσεις και τα λιμάνια18:16Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 54χρονη οικιακή βοηθός για κλοπή κοσμημάτων από σπίτι ηλικιωμένων18:02Χατζηδάκης : Η Ελλάδα έχει δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα, πολιτική σταθερότητα και ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό17:48Κύπρος: Η Λάρνακα ορίζεται Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 203017:34Κόρινθος: Φωτιά σε συρόμενο νταλίκας στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών17:20Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε πόλη που ανακατέλαβαν οι δυνάμεις της χώρας (Βίντεο)17:06Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον εορτασμό των 157 χρόνων από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς16:52Φοινικούντα - "Αποκαλύψεις": Τα στοιχεία που οδήγησαν στις νέες συλλήψεις για το διπλό φονικό16:38ΗΠΑ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων στη Λευκορωσία16:24e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 202616:10Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα θα συνεχίσει την αγόρευση της η εισαγγελέας15:56Ισραήλ: Απαγορεύει τα κινητά τηλέφωνα στα δημοτικά σχολεία της χώρας15:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος Ξυλούρης15:28Και αυτά τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ γίνεται "Ένα με τα Παιδιά"15:14Ρωσία: Το Κρεμλίνο λέει ότι πιθανόν να μην δει ευνοϊκά τις νέες ειρηνευτικές προτάσεις για την Ουκρανία15:00Θεσσαλονίκη: Αποχώρησαν από το λιμάνι οι αγρότες – "Δεν θα παιδέψουμε άλλο την πόλη"14:46Κικίλιας: Δίνουμε ακόμα 22,16 εκ. ευρώ για το Μεταφορικό Ισοδύναμο14:32Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε ειρήνη στην Ουκρανία– Σήμερα η συνάντηση με Πούτιν στο Τουρκμενιστάν 14:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο