LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Μαΐου 2021 13:24

Παπουτσάκη για παρενόχληση στο “Πρωινό”: βίωσα πολύ άσχημα την εμπειρία μου (βίντεο)

Τι είπε για το φινάλε του “YFSF-All Star” και το τραγούδι που ερμηνεύει. Γιατί χαρακτήρισε ως “διανοούμενο” και “μαφιόζο” τους γιούς της.

Κατερίνα Παπουτσάκη - το Πρωινό

Για τους γιούς της, ηλικίας 8 και 2 ετών, «που έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα λόγω και του lockdown», μίλησε στο «Πρωινό» η Κατερίνα Παπουτσάκη, αναφερόμενη στην έφεση του μεγάλου γιού της Μάξιμου στο σκάκι και στον “μαφιόζο”, όπως είπε, μικρότερο γιό της, «οι οποίοι έχουν αρχίσει και αναπτύσσουν κώδικα επικοινωνίας, καθώς ο μικρός είναι ανεπτυγμένος πέρα από την ηλικία του επικοινωνιακά και ενώ είναι δύο ετών, συμπεριφέρεται σαν αν είναι τεσσάρων ετών».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και για το τραγούδι της, που ανεβαίνει την Δευτέρα στο youtube, με τον τίτλο «Σκλάβα». Όπως είπε, λατρεύει την υποκριτική και ότι δεν κάνει στροφή στην καριέρα της, καθώς τραγουδά πάνω από 20 χρόνια, λέγοντας ότι για εκείνη το τραγούδι είναι ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης.

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις ανθρώπων του θεάματος, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι «κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν, ίσως ήταν το κατάλληλο timing. Είναι ευκαιρία σε όλους τους χώρους να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Στην δουλειά μας, λόγω και ότι είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα ίσως ήταν πιο δύσκολο να γίνει η αρχή. Το δίδαγμα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι πρέπει να μιλάμε. Ο χώρος μας απαρτίζεται από πολλά σπουδαία πρόσωπα και αυτά πρέπει να βγουν μπροστά τώρα».

«Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν, δεν το έχω πει δημοσίως ποτέ. Όταν είσαι πολύ μικρός, ήμουν 18 ετών, δεν ξέρεις τα όρια, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Αξίζει να σεβόμαστε τους ανθρώπους, τους νέους ανθρώπους και να ξέρουμε όλοι τα όρια τους», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, σχολιάζοντας παλαιότερες δηλώσεις της για εμπειρίες που είχε σε νεαρή ηλικία, οπότε έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί και όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Πρωινό» για την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για το εντυπωσιακό φινάλε στο Your Face Sounds Familiar All Starτου ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Τζίκας: οι Αντετοκούνμπο δεν είχαν ούτε μαξιλάρι να κοιμηθούν (βίντεο)

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και η έκλειψη Σελήνης (βίντεο)

Ρόδος: καταδικασμένος σε κάθειρξη 108 ετών ζητά να… αφεθεί ελεύθερος!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Σήμερα 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Σήμερα 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Σήμερα 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Στην επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού που χάθηκε συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις, ελικόπτερο και η αστυνομικός σκύλος ράτσας bloodhound με το όνομα Πάιπερ. Η Πάιπερ οδήγησε τους διασώστες στα ίχνη του αγοριού μέσα σε 45 λεπτά, εντοπίζοντας το παιδί χάρη στη μυρωδιά από ένα ζευγάρι κάλτσες και το παιδικό του κάθισμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη - Χαφτάρ στη Βεγγάζη την Κυριακή18:54Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις18:38ΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)18:22Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους18:06Φωτιά στο Ηράκλειο: Σηκώθηκαν και ελικόπτερα17:51Πανικός σε αεροσκάφος: Λάθος συναγερμός έκανε επιβάτες να πηδήξουν από το φτερό και να τραυματιστούν (βίντεο)17:35Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17:19Αγγλία: Ο Τόμας Πάρτεϊ κατηγορείται για πέντε βιασμούς17:03Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας16:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:32Χατζηδάκης: Tα έξι βήματα που ενίσχυσαν τη διεθνή θέση της χώρας16:15Black Sabbath: Επιστρέφουν στο Μπέρμιγχαμ για την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο