LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Μαΐου 2021 12:38

Σκαρμούτσος στο “Πρωινό”: βάφτισα Δημήτρη τον γιό μου, όταν κινδύνευε να πεθάνει (βίντεο)

Αποκαλυπτικός για τις σχέσεις με τους δύο γιούς του, αλλά και την σύντροφο του, είναι ο σεφ, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό”.

Το Πρωινό - Σκαρμούτσος

Σε μια αποκάλυψη για τον μικρότερο γιό του προχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, λέγοντας ότι ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού, είχαν κληθεί να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όταν ήταν μωρό.

Λόγω ενός σοβαρού προβλήματος του παιδιού, το είχαν μεταφέρει από τα Χανιά στην Αθήνα και κλήθηκαν να το βαπτίσουν, καθώς υπήρχε φόβος για την ζωή του. Όπως είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και στον ίδιο και στην γυναίκα του, ήρθε μόνο το όνομα «Δημήτρης», το οποίο τελικώς και του δόθηκε.

Όπως εξομολογήθηκε, φροντίζει να περνά πολύ χρόνο με τον γιό του. Είπε ακόμη ότι «προχθές με ρώτησε ο γιός μου αν εγώ έφτιαξα την Ελλάδα και εννοείται ότι του είπα «ναι» και μετά του εξήγησα αναλυτικά. Προ ημερών βλέπαμε Barbie μαζί με τον γιό μου»

Για την νυν σύντροφο της ζωής του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε ότι «είναι πολύ ευθύς άνθρωπος, δεν σου χαρίζεται. Ο πρώτος γάμος μου προήλθε από μεγάλη αγάπη, ο δεύτερος επειδή ήρθε ο Δημήτρης και ο τρίτος από μεγάλη αγάπη».

Μιλώντας για τον μεγαλύτερο γιό του, είπε «θεωρώ ότι στον γιό μου δεν είμαι ο καλύτερος εργοδότης. Μου είπε να δουλέψει μαζί μου και έτσι ξεκίνησε από την κουζίνα και μετά σε άλλα πόστα, ενώ τώρα είναι στα γραφεία της επιχείρησης και μαθαίνει όσα πρέπει για τα τιμολόγια. Θεωρώ ότι θα πρέπει να τα ξέρεις όλα σε μια επιχείρηση».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και η έκλειψη Σελήνης (βίντεο)

 Χατζηδάκης για Εργασιακά στον ΑΝΤ1: έως τριπλάσια αποζημίωση στις απολύσεις (βίντεο)

“Το Πρωινό” - Τζίκας: οι Αντετοκούνμπο δεν είχαν ούτε μαξιλάρι να κοιμηθούν (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο