LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Μαΐου 2021 17:08

Μάθιου ΜακΚόναχι: Σκέφτεται σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας

Ο ΜακΚόναχι γεννήθηκε στο Ουβάλντε του Τέξας και ζει στο Όστιν, στην πρωτεύουσα της πολιτείας, με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μαθιου ΜαΚκοναχι

O ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να εισέλθει στην πολιτική, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Politico», το οποίο αναφέρει ότι «το αστέρι του Dallas Buyer's Club» έχει «κάνει επαφές με σημαντικούς ανθρώπους στους πολιτικούς κύκλους του Τέξας» καθώς σκέφτεται την εκλογή του ως Κυβερνήτης.

Ο ΜακΚόναχι, 51 ετών, γεννήθηκε στο Ουβάλντε του Τέξας και ζει στο Όστιν, στην πρωτεύουσα της πολιτείας, με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Πέρυσι κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία του: «Ο οδηγός της ζωής του Matthew McConaughe» και τον Μάρτιο σε εμφάνισή του στο «Crime Stoppers» με την Rania Mankarious, αποκάλυψε ότι «σκέφτεται σοβαρά» να κατέβει στις εκλογές για το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας.

 «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος; Πιστεύω ότι έχω πράγματα να διδάξω και να μοιραστώ, άρα ποιος είναι ο ρόλος μου; Ποιος είναι ο δρόμος στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου στο οποίο θα μπω;» είπε ο ηθοποιός.

Ο Μπρένταν Στάιν Χάουζερ, στρατηγός της Ρεπουμπλικανικής στρατηγικής με έδρα το Όστιν, είπε στο Politico, σχετικά με τις επαφές του ΜακΚόναχι: «είναι έκπληκτος, που οι άνθρωποι δεν τον παίρνουν πιο σοβαρά. Η διασημότητα σε αυτή τη χώρα μετράει πολύ... Δεν είναι σαν κάποιο άγνωστο ηθοποιό ή ότι δεν αρέσει. Έχει μια γοητεία».

Ο ηθοποιός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε μια σειρά από ρόλους από την ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club» (2013), αλλά και στο «Λύκο της Γουόλ Στρίτ» (The Wolf of Wall Street) σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε, στο «Εγκληματίες πρώτης τάξεως» (The Gentlemen), σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι και το «Free State of Jones», του 2016 εμπνευσμένο από τη ζωή του Νιούτον Νάιτ και την ένοπλη εξέγερσή του εναντίον της Συνομοσπονδίας στην πολιτεία του Μισισιπή καθ' όλη τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Ο 48ος Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ (Greg Abbott) επιδιώκει και τρίτη θητεία στο αξίωμα του Κυβερνήτη. Προκάλεσε όμως θύελλα αντιδράσεων όταν το χειμώνα χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας. Ακόμα οι Τεξανοί αντιμετώπισαν ένα άλλο πρόβλημα: υπέρογκους λογαριασμούς που φθάνουν έως τα 16.000 δολάρια λόγω της αύξησης του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας που συνδέεται με το κύμα ψύχους που έπληξε τη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: απειλές σε υπέρμαχο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Θεσσαλονίκη: Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα σε παραλία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο