LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 19 Μαΐου 2021 14:44

Ο Τράβις Σκοτ θα τιμηθεί στο φετινό Parsons Benefit

Στο παρελθόν στο Parsons Benefit έχουν τιμηθεί η Ριάνα και ο Φαρέλ Γουίλιας.

Τράβις Σκοτ

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ είναι ένας από τους δημιουργούς που θα τιμηθούν στο 72ο ετήσιο γκαλά Parsons Benefit που διοργανώνεται από τη Σχολή Ντιζάνι The New School στη Νέα Υόρκη.

Η Σχολή Πάρσονς επιλέγει εκπροσώπους του κόσμου της μόδας που έχουν αποδείξει τον αντίκτυπό τους στη βιομηχανία μέσω συνεισφορών στο σχεδιασμό, το λιανικό εμπόριο, την επιχειρηματικότητα, τη βιωσιμότητα, τις τέχνες και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο Τράβις Σκοτ, δεν είναι μόνον ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, αλλά είναι διεθνώς γνωστός για το θρυλικό του στυλ και μάλιστα τα τελευταία χρόνια για τις συνεισφορές του στον χώρο των αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων και του streetwear.

Ο Σκοτ συνεχίζει να ταράζει τα νερά σε διάφορους κλάδους και πρόσφατα ανακοίνωσε την ίδρυση της οργάνωσης Cactus Jack Foundation σε συνεργασία με τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Historically black colleges and universities (HBCUs) και τη Σχολή Parsons με στόχο την ενδυνάμωση της νεολαίας μέσω της εκπαίδευσης και δημιουργικών πόρων.

Υπέγραψε επίσης μια πολυετή συνεργασία με τις εκπαιδευτικές αρχές στο Χιούστον τη γενέτειρά του για να βελτιώσει την εκπαίδευση.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που λαμβάνω αυτήν την τιμή από το The New School και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας καινοτόμων. Πάντα προσπαθούσα να συνδυάσω τη μόδα, την τεχνολογία και τις τέχνες σε ό, τι κάνω. Όλα αυτά συνδέονται και αποτελούν φυσική προέκταση της δουλειάς μου. Δεν αφορά συγκεκριμένες μάρκες ή ετικέτες. Πρόκειται για όραμα. Να δημιουργώ δικά μου πράγματα και να μην συμβιβάζομαι ποτέ» ανέφερε σε δήλωσή του, ο Αμερικανός ράπερ.

Φέτος, η Σχολή Ντιζάιν Parsons τιμά επίσης τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Macy Inc., Τζεφ Γκένετ, την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο του Burberry, Άντζελα Άρεντς και τους σχεδιαστές Gabriela Hearst και Kerby Jean-Raymond.

Στο παρελθόν στο Parsons Benefit έχουν τιμηθεί η Ριάνα και ο Φαρέλ Γουίλιας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά στις 15 Ιουνίου στο The Rooftop στο Pier 17 στη Νέα Υόρκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Self test - Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Υπάλληλοι: Τι ισχύει έως το τέλος Ιουνίου

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1: Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί

Σύγκρουση τρένων στο Πακιστάν: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την ΑττικήΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Ποια σημεία παραμένουν ακόμα κλειστά.

Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοίΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μικρής

Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικόΧθες 21:35 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, οι αγρότες στα διόδια της Κάτω Αχαΐας έκλεισαν για ακόμα μία φορά τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και την παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης ΦιλόθεοΧθες 18:39 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με ανάρτηση της Μητρόπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, την κ. Γκίλφοϊλ συνόδευσε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ (Jerry Ismail).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14Λειψυδρία: “Μικρή ανάσα” στα αποθέματα νερού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις22:04Κακοκαιρία Byron: Σύσκεψη συντονισμού για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση πληγέντων στη Δυτική Αττική21:54Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικό21:44Missing alert για την εξαφάνιση 33χρονου21:34Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους 21:24Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την Αττική21:09Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας20:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο