LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2021 13:26

“Η Φάρμα”: Η τηλεθέαση, ο αρχηγός και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε την Παρασκευή και το Σάββστο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, "Η Φάρμα".

Η ΦΑΡΜΑ - ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαΐου, καταγράφοντας και τις δύο ημέρες πρωτιά στη ζώνη προβολής της.

Το ριάλιτι περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, σημείωσε μέσο όρο 20,9%, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 6,7 μονάδες.

Τις υψηλότερες επιδόσεις κατέγραψε στους άνδρες 25-44 με μέσο όρο, και για τις δύο ημέρες, 24,9%.

Υψηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης και στο γυναικείο κοινό, με τις γυναίκες 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο, και για τις δύο ημέρες, 22,4%.

Τη «Φάρμα» παρακολούθησαν για έστω και 1’ λεπτό, 2.562.373  τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού.

Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, χαλαρές στιγμές με… μπουγιελώματα, μια μικρή γιορτή γενεθλίων, αλλά και μια βραδιά χορού, «ΦΑΡΜΑ DANCE», με πολλά χορευτικά και γέλια!

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΣΟΓΡΕΣΑΚΗ, ο οποίος επέλεξε ως Υπηρέτες τον ΚΩΣΤΑ ΓΚΡΕΚΑ και την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν ως δημοφιλέστερο παίκτη τη ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φτιάξουν μια λιμνούλα με γέφυρα και ένα σπιτάκι για χήνες, αλλά και να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου. Οι παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Αποστολή και κέρδισαν το Έπαθλο που ήταν δύο χήνες και μακαρόνια με κεφαλοτύρι, κάθε εβδομάδα μαζί με τις προμήθειες.

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΙΚΙΤΙΚΟΥ και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, η οποία συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Και αυτή την  εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFarma 

Facebook @FarmaGreece 

Instagram @farma.greece

Twitter @FarmaGreece

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Ανοίγουν τα γυμναστήρια - Τι θα γίνει με γάμους και βαπτίσεις

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση - αυτόπτης μάρτυρας: Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ επαφής

Η Φάρμα”: Η τηλεθέαση, ο αρχηγός και η αποχώρηση


 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κικίλιας - Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο