LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Μαΐου 2021 21:29

“Παρουσιάστε!”: η “ένωση” και η… εξαφάνιση! (εικόνες)

Η διαμάχη των διοικητών επί παντός του επιστητού, φέροντας “ταραχές” στους ήρωες και άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες και πολιτικό προσωπικό, μαζί με την «μικρή κοινωνία» στις Αρκουδιές, δίνουν Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, τον καλύτερο τους εαυτό, για να χαρίσουν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. 

Δευτέρα 17 Μαΐου - Επεισόδιο 55

Οι διοικητές πανηγυρίζουν την απόφασή τους να παραμείνουν ενωμένα τα στρατόπεδα και ανακοινώνουν σε όλους την μεγάλη συνέχεια της ένωσης! Ο Ταξίαρχος όμως έχει άλλες ιδέες. Και μετά απ' το φιάσκο της "βραδιάς οπλίτη" τους δίνει τελεσίδικο: αν καταφέρουν και δεν τσακωθούν για μια ολόκληρη μέρα, τότε θα παραμείνουν μαζί τα στρατόπεδα… διαφορετικά, ένωση "τέλος". Σε άλλο μέτωπο, τα πράγματα είναι τεταμένα μεταξύ Βαρκάρη-Μέγα και Καρυπίδη-Φραντζέσκας. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν φιλήθηκε ποτέ με την Βαρκάρη, αλλά είναι πολύ αργά. Η Φραντζέσκα του βάζει όρο ότι αν έστω και ξαναμιλήσει με την Βαρκάρη, τελείωσαν, ενώ ο Μέγας...εξαφανίζεται από προσώπου γης. Σκορδάς και Γούλας αποφασίζουν να οργανώσουν δείπνο για τον Ταξίαρχο για να του δείξουν πόσο καλά τα πάνε. Άλλα ένας φάκελος που φτάνει κατά λάθος στα χέρια του Σκορδά απ' τον δικηγόρο της Ναταλίας πρόκειται να τα ανατρέψει όλα. Γιατί όσο ο Γούλας ασχολείται με την ένωση των στρατοπέδων, το μυαλό του Σκορδά στρέφεται στην Ναταλία και στο επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους…

 

Τρίτη 18 Μαΐου - Επεισόδιο 56

Ο Ταξίαρχος έχει εξαφανιστεί στην πεζοπορία του και όλο το στρατόπεδο είναι σε εγρήγορση για να τον βρει! Η προσοχή όμως των διοικητών σύντομα θα στραφεί αλλού. Ο Σκορδάς προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα ζητήσει το χέρι της Ναταλίας σε γάμο, ενώ ο Γούλας σοκάρεται απ' την ξαφνική εντολή για μετάθεση της Βαρκάρη. Την ίδια ώρα, ο Μέγας κι ο Καρυπίδης έχουν χαθεί μακριά απ' το στρατόπεδο. Στον δρόμο της επιστροφής, ο Καρυπίδης καταφέρνει και τον πείθει ότι δεν φίλησε ποτέ την Βαρκάρη. Όμως και ο Μέγας και η  Φραντζέσκα δεν είναι πια σίγουροι ότι μπορούν να συνεχίσουν με τις σχέσεις τους… Ο Γούλας προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ακυρώσει τη μετάθεση της Βαρκάρη. Θα τα καταφέρει; Ο Σκορδάς αποφασίζει να πλησιάσει τον Μαργαρώνη για να προετοιμάσει το έδαφος και να ζητήσει το χέρι της μητέρας του σε γάμο... Πώς θα αντιδράσει ο Μαργαρώνης; Και εκεί που ένας αρραβώνας απειλείται, ένας δεύτερος κάπου στο στρατόπεδο είναι έτοιμος να γεννηθεί.  

#Parousiaste

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο