LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Μαΐου 2021 07:00

“Friends: The Reunion”: Η δημοφιλής παρέα επιστρέφει με νέο επεισόδιο (βίντεο)

Πότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο. Δείτε το πρώτο teaser.

AP - Friends - Reunion - Φιλαράκια

Η πολυαναμενόμενη επανένωση των «Friends» θα μεταδοθεί στις 27 Μαΐου και σε αυτή θα συμμετέχουν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Λέιντι Γκάγκα και το συγκρότημα K-Pop BTS, ανακοίνωσε το HBO Max. 

Το «Friends: The Reunion», στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι έξι ηθοποιοί από το αρχικό καστ, αναμενόταν να γυριστεί πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά τα γυρίσματα καθυστέρησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο, γυρίστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο ίδιο πλατό στο Λος Άντζελες όπως η αρχική κωμωδία των έξι νέων, 20 ετών και κάτι, που ζουν στη Νέα Υόρκη, τους οποίους ενσάρκωναν οι Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι .

Το «Friends», που έκλεισε τη δεκαετή του πορεία στην τηλεόραση του NBC το 2004, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της δεκαετίας του 1990 και αναβιώνει σε πλατφόρμες συνεχούς ροής, όπου είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές παγκοσμίως.

Η είδηση της ημερομηνίας μετάδοσης του σπέσιαλ επεισοδίου «Friends: The Reunion», έγινε γρήγορα το κορυφαίο trend παγκοσμίως στο Twitter. 

«Το ένα με μας που επιτέλους ξανασυναντιόμαστε», είπε η Κούντροου στο Instagram. 

Η Κοξ δήλωσε ότι νιώθει «ευλογημένη για την επανένωση με τους φίλους μου (my Friends)... και (είπε ότι) είναι καλύτερα από ποτέ». 

Το HBO Max ανέφερε ότι θα εμφανιστούν στο επεισόδιο περισσότεροι από 15 διασημότητες ως γκεστ, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών της αρχικής σειράς των «Friends»,Τομ Σέλεκ (που υποδύεται τον Ρίτσαρντ) και της Μάγκι Γκουίλερ (που υποδύεται την Τζάνις) και άλλων, όπως ο Βρετανός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο ηθοποιός της σειράς Game of Thrones, Κιτ Χάριγκτον και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Ό,τι απειλείται, δεν αποστρατιωτικοποιείται

“Πρωινοί Τύποι”- Ο Σταϊκούρας για κατώτατο μισθό, πάγιες δαπάνες και ενοίκια Ιουνίου

Γάζα: Οικογένειες Παλαιστινίων ξεκληρίστηκαν μέσα στα σπίτια τους (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο