LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Κοινωνία /

:

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2021 17:14 | Ανανέωση: 13 Μαΐου 2021 18:48

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά - Άρειος Πάγος: Εξαντλήστε κάθε δικονομική δυνατότητα

Το μήνυμα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα στους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών.

Γλυκά Νερά - θύματα

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ζητάει από τους διευθύνοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών, να συμβάλλουν, «κατά το μείζον» στην προανάκριση, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και στον εντοπισμό και κολασμό των δραστών.

Ειδικότερα, ο κ. Πλιώτας στο έγγραφο της παραγγελίας του, αναφέρει αρχικά ότι «η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την με πρωτοφανή σκληρότητα στυγερή ανθρωποκτονία που δράστες, χωρίς καμία ηθική αναστολή, διέπραξαν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 σε βάρος εικοσάχρονης μητέρας, αφού προηγουμένως με άσκηση βίας υπέρμετρης ακινητοποίησαν τον σύζυγό της και τον περιήγαγαν σε κατάσταση αναισθησίας, ανήμπορο έτσι να αντιδράσει, μπροστά στα έντρομα και αθώα μάτια του ηλικίας ένδεκα μηνών τέκνου τους, με κίνητρο τη ληστεία».

Παράλληλα, ο κ. Πλιώτας υπογραμμίζει ότι «αυτονοήτως στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας θα πρέπει να συμβάλλετε, κατά το μείζον, διευθύνοντας και, αναλόγως, εποπτεύοντας την προανάκριση, σε αρμονική βεβαίως συνεργασία με τις αυτεπαγγέλτως επιληφθείσες προανακριτικές αστυνομικές αρχές, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του εγκλήματος, τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων».

Τέλος, υπενθυμίζει ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».


Ειδησεις σήμερα: 

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν (βίντεο)

Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα πωλούσαν μέσω ιστοσελίδας (εικόνες)

Γυναικολόγος ζητούσε “φακελάκι” 500 ευρώ από έγκυο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: Ποιοι ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση σήμερα08:12Αιγάλεω: Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο07:58Eurovision 2025: Το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Klavdias07:45Πύργος: Ραγδαίες εξελίξεις στη ληστεία με λεία μαμούθ07:31Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας φεύγει το καλοκαίρι από το Άνφιλντ07:18Χαλκίδα: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης07:04Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή06:50ΗΠΑ: Αμερικανοί βουλευτές θέτουν στον Τραμπ το θέμα των προκλήσεων Ερντογάν06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου06:23Τι καιρό θα κάνει σήμερα Παρασκευή 06:09Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις, “λύγισε” στην παράταση τη Φιορεντίνα (βίντεο)00:42Πολ Χάγκις: Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό00:13Ουκρανία-ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ζελένσκι23:52Πάπας Λέων: Ποιος είναι ο διάδοχος του Φραγκίσκου23:35Ουκρανία-Ρωσία: Τον νέο ποντίφικα συνεχάρησαν οι αρχηγοί των δύο χωρών στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα23:22Τραμπ: Ιστορική εμπορική συμφωνία με Βρετανία και ντιλ για ουκρανικά ορυκτά23:08Βατικανό: Ο πάπας Λέων ΙΔ΄ θεωρείται μετριοπαθής και συμφιλιωτικός22:54Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο22:41Champions League: Ημιτελικοί που έμοιαζαν περισσότερο με... τελικούς22:27Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ με Πούτιν: Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν Ρωσίας και Κίνας 22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο