LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 13 Μαΐου 2021 12:49

Λένα Μαντά στο “Πρωινό”: οι “Άγριες Μέλισσες” με γαληνεύουν (βίντεο)

Τι είπε η δημοφιλής συγγραφέας για την γυναικεία φιλία και τις αντροπαρέες, την περίοδο της καραντίνας και την “απίθανη” σχέση με τον σύζυγο και τα παιδιά της. 

Το Πρωινό - Λένα Μαντά

«Είμαι με τον σύζυγο μου, τον Γιώργο, 37 χρόνια και η καραντίνα μας απέδειξε ότι καλώς είμαστε. Από την αρχή ήταν το πιο σημαντικό να γελάω με τον άνθρωπο μου και να είμαστε καλά μαζί, με ειλικρίνεια, με χιούμορ και με γέλιο. Δεν είμαι του να μην του το πω αυτό τώρα», τον έχω πετσοκόψει. Θέλουμε τα ίδια πράγματα, αλλά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικοί χαρακτήρες», είπε η συγγραφέας Λένα Μαντά, μιλώντας στο «Πρωινό».

Όπως είπε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα «δεν τσακωνόμαστε, γιατί εκείνος δεν τσακώνεται, ενώ εγώ θέλω, αλλά τι να κάνω, να τσακωθώ μόνη μου; Έχω σπάσει 38 σερβίτσια, γιατί θέλω να τσακωθώ και ο άλλος απέναντι μου χαμογελάει και μου κάνει το σήμα της νίκης. Ε, τότε δεν το σπας το πιάτο;».

Όπως συμπλήρωσε, «εκείνος δεν τσακώθηκε ποτέ, εγώ πιο μικρή τσακωνόμουν περισσότερο. Εκείνος ποτέ, δεν φώναξε ποτέ. Ούτε στα παιδιά μου. Εμένα το χέρι μου «δούλευε». Δεν τα έχω σαπίσει στο ξύλο τα παιδιά, αλλά τα έχω χτυπήσει, κυρίως διότι φοβόμουν, όπως όταν ο γιός μου έκοψε με ψαλίδι το καλώδιο και έπεσε ο γενικός και αναλογιζόμενη τι θα μπορούσε να συμβεί, να τον χτυπήσει το ρεύμα, δεν κρατήθηκα».

«Ο γιός μου είναι 35 ετών, στα 22 μου έγινα μητέρα. Έχει μια εταιρεία με τρόφιμα, ενώ η κόρη μου είναι ζαχαροπλάστης. Τα παιδιά μου κάθε τρεις και λίγο είναι στο σπίτι μας, στο Καπανδρίτι και πάνε κατευθείαν στον φούρνο και στο ψυγείο», είπε για την οικογένεια της, ενώ όπως ανέφερε την περίοδο της καραντίνας την πέρασε κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, λόγω και του προβλήματος με την καρδιά που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της.

Για τις “Άγριες Μέλισσες» και το YFSF – All Star”

Σε ότι αφορά τα πράγματα που την ευχαριστούν, η Λένα Μαντά είπε «Με γαληνεύει πολύ η τηλεόραση και το κέντημα. Έχω «θέμα» με τις «Άγριες Μέλισσες», δεν χάνω επεισόδιο. Αγαπημένη μου είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Έχει πολύ ωραία δομημένους τους χαρακτήρες, παίζουν όλοι πολύ καλά και μου αρέσει η εξέλιξη της ιστορίας. Φανατικά παρακολουθώ και το «Your Face Sounds Familiar».

Μιλώντας για το τελευταίο της βιβλίο, η Λένα Μαντά είπε ότι αφορά μια γυναίκα που κινδυνεύει και ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο μοιρασμένο με δύο ιστορίες. Όπως είπε στην Φαίη και στον Γιώργο, «Λατρεύω τις αντροπαρέες. Δεν πιστεύω στις γυναικείες φιλίες, γιατί οι γυναίκες έχουμε πολλά πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η γυναίκα δεν ντύνεται ποτέ για τον άνδρα, πρώτα ντύνεται για τις άλλες γυναίκες και για τον εαυτό της. Ντυνόμαστε για τις άλλες γυναίκες, αλλά θέλουμε να μυρίζουμε ωραία για τους άνδρες».


Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβόλιο AstraZeneca - Βραζιλία: Αναστoλή χορήγησης σε εγκύους

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Απαντήσεις από το DNA αναζητούν οι Αρχές

Κορονοϊός: Τέλος το lockdown – Τι αλλάζει για μετακινήσεις, λιανεμπόριο και τουρισμό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο