LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2021 16:33

Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Το διάσημο μοντέλο έκανε μια αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν της.

AP - Χάιντι Κλουμ - Heidi Klum

Η Χάιντι Κλουμ, (Heidi Klum), αποκάλυψε μία ευχάριστη λεπτομέρεια με αφορμή τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το supermodel, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δημοσίευσε ένα βιντεάκι από την επίδειξη μόδας της Victoria's Secret, που συμμετείχε το 2003. Στην λεζάντα έγραψε: «Δεν είμαι μόνη που περπατώ εδώ». Αποκαλύπτοντας ότι ήταν έγκυος 4 μηνών στην κόρη της Leni. Και συνέχισε: «Σε αγαπούσα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ αφού κλείσω τα μάτια μου, για πάντα».

H Χάιντι Κλουμ χώρισε λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον επιχειρηματία, Φλάβιο Μπριατόρε. Γνώρισε τον Βρετανό μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι εκείνον θεωρεί πατέρα.

Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2005 και ο Σιλ υιοθέτησε τη Leni. Έχουν μαζί τρία παιδιά πριν από το χωρισμό τους το 2012.

Μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, το μοντέλο παντρεύτηκε τον Τομ Κάουλιτζ (κιθαρίστας του Tokio Hotel) στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν από τους πρώτους διάσημους που γνωστοποίησαν πως είχαν τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

“Μαϊμού” αστυνομικός εξαπατούσε κόσμο -Έκλεινε ραντεβού πίσω από τη ΓΑΔΑ

Κορονοϊός - Πελώνη: Η χώρα δεν μπορεί να μείνει κλειστή για πάντα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Θρήνος για την νεαρή μητέρα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο