LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2021 13:45

Στη Μπέθανι Γουίλιαμς το βρετανικό βραβείο μόδας

Στα χέρια της Μπέθανι Γουίλιαμς το βραβείο BFC / Vogue Designer Fashion Fund και 200.000 αγγλικές λίρες.

Μπέθανι Γουίλιαμς

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (British Fashion Council) ανακοίνωσε τη σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, Μπέθανι Γουίλιαμς (Bethany Williams) ως νικήτρια του φετινού βραβείου BFC / Vogue Designer Fashion Fund.

Η Γουίλιαμς κερδίζει χρηματικό έπαθλο 200.000 αγγλικών λιρών, μαζί με καθοδήγηση για να βοηθηθεί ώστε να οδηγήσει την επιχείρησή της σε «επόμενο επίπεδο».

Το BFC / Vogue Designer Fashion Fund ιδρύθηκε το 2008 με στόχο την αναγνώριση «εξαιρετικών ταλέντων και την παροχή δυνατότητας στους σχεδιαστές να διαδραματίσουν ρόλο στη θετική ανάπτυξη» και κάθε χρόνο απονέμει το βραβείο κύρους και το χρηματικό έπαθλο.

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ, αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue και πρόεδρος της επιτροπής του Fashion Fund (Ταμείου για τη Μόδα) ανέφερε σε δήλωσή του: «Συγχαρητήρια στη Μπέθανι Γουίλιαμς για το βραβείο του BFC / Vogue Designer Fashion Fund του 2021. Η Μπέθανι είναι εξαιρετικό ταλέντο. Εκτός από τα σημαντικά χαρίσματά της ως σχεδιάστρια, έχει αναθεωρήσει τον τρόπο δημιουργίας των συλλογών της, συνεργαζόμενη με γυναίκες που είναι άστεγες ή στη φυλακή, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας την επιχείρησή της για να προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη. Είναι πραγματικά ένα φαινόμενο».

Η Μπέθανι Γουίλιαμς επιλέχθηκε για το βραβείο του 2021 με συνυποψήφιους τους Alighieri, Asai, Chopova Lowena, Completedworks, E.L.V. Denim, Halpern, Kwaidan Editions, Olubiyi Thomas, Richard Malone και Supriya Lele οι οποίοι θα λάβουν επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα καθοδήγησης μέσω της ομάδας υποστήριξης επιχειρήσεων του BFC.

Η Κάρολαϊν Ρας διευθύνουσα σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας πρόσθεσε: «Το brand της Μπέθανι είναι ένα πραγματικό παράδειγμα βιώσιμης επιχείρησης και ως σχεδιάστρια, βρίσκει συνεχώς νέες καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”: Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Δώρο στην Ταϊβάν 750.000 δόσεις εμβολίων

Κίνα: Νεκροί από επίθεση με μαχαίρι


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρούμπιο: Παραγωγικές οι συζητήσεις στη Φλόριντα - Μένει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει23:59Ρέθυμνο: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στην Καλλιθέα (εικόνες)23:47Στις Βρυξέλλες αύριο ο Νίκος Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ23:34Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Θεαματικό ντέρμπι για... γερά νεύρα και επικράτηση της Ένωσης23:20Λακωνία: Εξερράγη φιάλη υγραερίου σε καφετέρια στη Νεάπολη (βίντεο)23:06Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ δύο ανδρών και μιας γυναίκας (εικόνες)22:52Σκληρές διαπραγματεύσεις στη Φλόριντα για το Ουκρανικό - Συμφωνία στα τελικά σημεία του σχεδίου θέλουν οι ΗΠΑ22:38Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο στη Γαστούνη - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες (εικόνες)22:24Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας οι αγρότες – Απαιτούν την απελευθέρωση των συναδέλφων τους 22:10ΠΑΟΚ: Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή και 10 παίκτες21:56Κινητοποιήσεις αγροτών – Λάρισα: Στα δύο "κόπηκε" η Ελλάδα21:42"Δύο στα δύο" και κορυφή για την Εθνική21:28Έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο: Μήνυμα στήριξης από τον πατέρα του Ραφαήλ στον 39χρονο21:14F1: Παράταση στην αγωνία, μετά το θρίαμβο του Φερστάπεν στο Κατάρ21:10Ο αντιπρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτών Λάρισας στον ΑΝΤ1 - Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε21:00Επιστροφή Ενοικίου: Viral το βίντεο του Νίκου Ρογκάκου στο Tik Tok του ant1news20:46Τραγωδία στην Αρτέμιδα: Είχε προκαλέσει και άλλο τροχαίο ο 29χρονος20:32ANT1 Sports: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 20:18Λάρισα - Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο νοσοκομείο δύο άτομα έπειτα από επεισόδια με την αστυνομία (βίντεο)20:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο