LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2021 13:45

Στη Μπέθανι Γουίλιαμς το βρετανικό βραβείο μόδας

Στα χέρια της Μπέθανι Γουίλιαμς το βραβείο BFC / Vogue Designer Fashion Fund και 200.000 αγγλικές λίρες.

Μπέθανι Γουίλιαμς

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (British Fashion Council) ανακοίνωσε τη σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, Μπέθανι Γουίλιαμς (Bethany Williams) ως νικήτρια του φετινού βραβείου BFC / Vogue Designer Fashion Fund.

Η Γουίλιαμς κερδίζει χρηματικό έπαθλο 200.000 αγγλικών λιρών, μαζί με καθοδήγηση για να βοηθηθεί ώστε να οδηγήσει την επιχείρησή της σε «επόμενο επίπεδο».

Το BFC / Vogue Designer Fashion Fund ιδρύθηκε το 2008 με στόχο την αναγνώριση «εξαιρετικών ταλέντων και την παροχή δυνατότητας στους σχεδιαστές να διαδραματίσουν ρόλο στη θετική ανάπτυξη» και κάθε χρόνο απονέμει το βραβείο κύρους και το χρηματικό έπαθλο.

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ, αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue και πρόεδρος της επιτροπής του Fashion Fund (Ταμείου για τη Μόδα) ανέφερε σε δήλωσή του: «Συγχαρητήρια στη Μπέθανι Γουίλιαμς για το βραβείο του BFC / Vogue Designer Fashion Fund του 2021. Η Μπέθανι είναι εξαιρετικό ταλέντο. Εκτός από τα σημαντικά χαρίσματά της ως σχεδιάστρια, έχει αναθεωρήσει τον τρόπο δημιουργίας των συλλογών της, συνεργαζόμενη με γυναίκες που είναι άστεγες ή στη φυλακή, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας την επιχείρησή της για να προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη. Είναι πραγματικά ένα φαινόμενο».

Η Μπέθανι Γουίλιαμς επιλέχθηκε για το βραβείο του 2021 με συνυποψήφιους τους Alighieri, Asai, Chopova Lowena, Completedworks, E.L.V. Denim, Halpern, Kwaidan Editions, Olubiyi Thomas, Richard Malone και Supriya Lele οι οποίοι θα λάβουν επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα καθοδήγησης μέσω της ομάδας υποστήριξης επιχειρήσεων του BFC.

Η Κάρολαϊν Ρας διευθύνουσα σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας πρόσθεσε: «Το brand της Μπέθανι είναι ένα πραγματικό παράδειγμα βιώσιμης επιχείρησης και ως σχεδιάστρια, βρίσκει συνεχώς νέες καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”: Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Δώρο στην Ταϊβάν 750.000 δόσεις εμβολίων

Κίνα: Νεκροί από επίθεση με μαχαίρι


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι αγρότες έφτασαν στην έξοδο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"Σήμερα 14:43 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών, οι προθέσεις των αγροτών, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είναι να μεταβούν στον κόμβο αεροδρομίου.

Μητσοτάκης για Μάτι και Μάνδρα: Ελάχιστο χρέος μας είναι διαρκώς να βοηθούμε και ποτέ να μην λησμονούμεΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

«Οκτώ χρόνια από το δράμα στη Μάνδρα και την τραγωδία στο Μάτι που ακολούθησε, οι πληγές δεν έχουν επουλωθεί».

Το ΕΚΠΑ "έσπασε το φράγμα" των top 200 πανεπιστημίων στον κόσμοΣήμερα 12:30 | Ειδήσεις

Για το έτος 2025, συμπεριελήφθησαν στην κατάταξη 2.025 πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο.

Καλύβια: Βρέθηκαν τρία καλάσνικοφ μέσα σε κλεμμένα ΙΧΣήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Ο 37χρονος, στην μάνδρα του οποίου βρέθηκαν τα ΙΧ, συνελήφθη, ενώ είναι επίσης γνωστός τις Αρχές, καθώς, όταν ήταν ανήλικος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγροτοκτηνοτρόφοι στη Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν την έξοδο για το αεροδρόμιο από τη Μουδανιών15:56Εργατικό ατύχημα για 45χρονο χειριστή γερανού στο ναυπηγείο Περάματος15:46Παρέμβαση Άρειου Πάγου για τα αγροτικά μπλόκα και την παρακώλυση συγκοινωνιών15:32Μητσοτάκης για Μάτι και Μάνδρα: Ελάχιστο χρέος μας είναι διαρκώς να βοηθούμε και ποτέ να μην λησμονούμε15:18Μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι αγρότες έφτασαν στην έξοδο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"15:04ΚΥΣΕΑ: Οι διεθνείς εξελίξεις και τα εξοπλιστικά προγράμματα στο επίκεντρο της συνεδρίασης14:50Νέο αγροτικό μπλόκο στην Έδεσσα14:36Ρωσία: Στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη βορειοανατολικά της Μόσχας14:22Ζωγράφου: Οδηγός λεωφορείου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από αντιπαράθεση με οδηγό ΙΧ14:08Ηράκλειο: Οι αγρότες έχουν αποκλείσει το κτίριο της αποκεντρωμένης διοίκησης 13:54Καλύβια: Βρέθηκαν τρία καλάσνικοφ μέσα σε κλεμμένα ΙΧ13:40Χαλκιδική: Στήθηκε στη Νικήτη Σιθωνίας το πρώτο μπλόκο μελισσοκόμων και αγροτών μέσα στον νομό13:26Ζάκυνθος: Αύριο το τελευταίο αντίο στο άτυχο 2χρονο που έχασε την ζωή του από Πίτμπουλ 13:12Το ΕΚΠΑ "έσπασε το φράγμα" των top 200 πανεπιστημίων στον κόσμο12:58Λαμία: Οδηγός παρέσυρε 11χρονο και τον εγκατέλειψε12:44Champions League - Ολυμπιακός: Στην Αστάνα για το "διπλό"12:30Χολαργός: Προκλητική απάντηση στα social από τον νεαρό που επιτέθηκε στον 14χρονο12:16Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες12:02Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι παραγωγοί - Πού κλείνουν και ποιες ώρες11:48Συνολικά 67 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν το 2025 - Σχεδόν οι μισοί στη Γάζα11:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο