LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2021 13:25 | Ανανέωση: 07 Μαΐου 2021 13:30

Ζάκυνθος: Γάζωζαν τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ

«Οργώνεται» το νησί για να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Νεκρός - πυροβολισμοί - Ζάκυνθος

Στις 11:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής σκότωσαν εν ψυχρώ οι άγνωστοι δράστες τον επιχειρηματία στο κέντρο της Ζακύνθου.

Ο επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου είχε γίνει φονική ενέδρα και πέρυσι και στην οποία είχε σκοτωθεί η 37χρονη σύζυγός του, βρισκόταν σε γραφείο πολιτικού μηχανικού.

Μέσα στο γραφείο ήταν επίσης ο πολιτικός μηχανικός και ο αδελφός του.

Οι τουλάχιστον δύο δράστες έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και αρχικά πυροβόλησαν δύο φορές για εκφοβισμό, γνωρίζοντας ότι ο στόχος τους είχε ασφάλεια.

Νεκρός - πυροβολισμοί - Ζάκυνθος

Ο άνθρωπος της ασφάλειας, που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, καλύφθηκε και τότε ο δεύτερος δράστης άνοιξε πυρ κατά του επιχειρηματία, με μακρύκαννο όπλο, πιθανότητα καλάσνικοφ.

Ο επιχειρηματίας πέθανε επί τόπου, δεχόμενος σφαίρα στο κεφάλι, ενώ επιπόλαια τραύματα φέρει και ο αδελφός του πολιτικού μηχανικού, ο οποίος και μεταφέρεται σε νοσοκομείο μεγαλύτερο από της Ζακύνθου.

Νεκρός - πυροβολισμοί - Ζάκυνθος

Οι δράστες, για τους οποίους υπάρχει φτωχή περιγραφή, διέφυγαν και λίγα λεπτά αργότερα το όχημά τους εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή Ρόιδο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπλωθεί σε όλο το νησί, για να τους εντοπίσουν, ενώ Λιμενικοί έχουν ακροβολιστεί στις ακτές, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι δράστες να προσπαθήσουν να διαφύγουν από θαλάσσης, με ιδιωτικό σκάφος, αφού όπως όλα δείχνουν, το σχέδιό τους ήταν άρτια οργανωμένο.

Το όνομα του δράστη έχει εμπλακεί σε ληστεία «μαμούθ» που είχε γίνει στο νησί, όμως ποτέ δεν κατηγορήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελευθερούπολη: βρέθηκε η σορός που εκλάπη από νεκροταφείο

Ενδιάμεσες εκπτώσεις με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

Συνεπιμέλεια: το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο