LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2021 20:05 | Ανανέωση: 06 Μαΐου 2021 20:07

“YFSF - All Star”: Η Στεφανία και η βραδιά για την Eurovision (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από το μοναδικό σόου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, guest όπως αυτό του Πασχάλη Τσαρούχα και μοναδικές εμφανίσεις θα “φτιάξουν” το βράδυ μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Your Face Sounds FamiliarAll Star» έρχεται την Κυριακή 9 Μαΐου στις 21:00 με μία εντυπωσιακή βραδιά Eurovision. Ο μακροβιότερος διαγωνισμός τραγουδιού επιστρέφει στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με πολλές εκπλήξεις, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολύ δυνατές συμμετοχές.

Αυτή την Κυριακή, η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται την αγαπημένη της κριτική επιτροπή, τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και έναν επιπλέον κριτή, τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον θεσμό.

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR-ALL STAR - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ

Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» και η Στεφανία Λυμπερακάκη, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η οποία λίγο πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ, κάνει μια στάση στο απόλυτο σόου μεταμφιέσεων για να τραγουδήσει το «Last Dance», σε μία ballad διασκευή. Τη συνοδεύει στο πιάνο ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι ο δημιουργός του τραγουδιού, μαζί με τους Arcade και τη Sharon Vaughn. Creative Director για την οπτικοποίηση της εμφάνισης του τραγουδιού στη Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πάρτε μια γεύση από όσα θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής, από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”:

Οι μεταμορφώσεις των all star καλλιτεχνών την Κυριακή, 9 Μαΐου, θα είναι:

  • Θανάσης Αλευράς -  Ελένη Φουρέιρα (Dancing Lasha Tumbai - Switch Song) - ΙΣΡΑΗΛ (2019)
  • Κρατερός Κατσούλης - Brotherhood Of Man (Save Your Kisses For Me) - ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (1976)
  • Λευτέρης Ελευθερίου -  Stereo Mike (Watch My Dance) -  ΕΛΛΑΔΑ (2011)
  • Ησαΐας Ματιάμπα - Σοφία Βόσσου (Άνοιξη) - ΕΛΛΑΔΑ (1991)    
  • Ίαν Στρατής - Mans Zelmerlow (Heroes) - ΣΟΥΗΔΙΑ (2015)            
  • Μπέττυ Μαγγίρα - Τάμτα (Replay) - ΚΥΠΡΟΣ (2019)
  • Ματθίλδη Μαγγίρα - Izhar Cohen (Abanibi) - ΙΣΡΑΗΛ (1978)
  • Κατερίνα Στικούδη - Hadise (Dum Tek Tek) - ΤΟΥΡΚΙΑ (2009)
  • Τάνια Μπρεάζου - Mahmood (Soldi) - ΙΤΑΛΙΑ (2019)

Guest εμφανίσεις: Λούκας Γιόρκας, Πασχάλης Τσαρούχας

Όπως πάντα, έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. 

Δηλώσεις συμμετοχήs, μέσω zoom, στο «Your Face Sounds Familiar - All Star» στο yfsf@antenna.gr. 

#Yfsf_Ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1

«Your Face Sounds Familiar - All Star». Κάθε Κυριακή στις 21:00 στον ANT1!

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Πέμπτης

Ελευθερούπολη: Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν τον νεκρό!

Θωμαΐδης για ιικό φορτίο στον ΑΝΤ1: επιπλέον μείωση 15% στην Αττική (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο