LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2021 11:34

Δήμητρα Κατσαφάδου στο “Πρωινό”: το σπίτι της και το τάμα στον Άγιο Νεκτάριο (βίντεο)

Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα μπήκε στο σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου, όπου φιλοξενεί δεκάδες αδέσποτα ζώα. Τι είπε για τον πρώην σύζυγο της και τον καρκίνο.

Δήμητρα Κατσαφάδου - Το Πρωινό

Στο σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου «τρύπωσε» η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Όπως είπε, την έδιωξαν από το προηγούμενο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, λόγω της φασαρίας που έκαναν τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούσε και ενώ έψαχνε νέο κατάλυμα, δεν έβρισκε. Όπως περιγράφει «μια μέρα είπα στον Άγιο Νεκτάριο να με βοηθήσει να βρω ένα οικόπεδο, έναν χώρο και την αμέσως επόμενη ημέρα, που ήταν Κυριακή, βρήκα. Το πιστεύεις; Για αυτό και το εκκλησάκι στην αυλή του σπιτιού είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, αφού ξενάγησε την κάμερα στο σπίτι της, στην κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι της, είπε ότι συνήθως κοιμάται στο χαλί για να έχει «καλύτερη γείωση», ενώ ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο φιλοξενεί και φροντίζει δεκάδες αδέσποτα ζώα.

Ακόμη, μίλησε στο «Πρωινό». για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, κάνοντας μνεία στον πρώην σύζυγο της και την μάχη με τον καρκίνο:

Ειδήσεις σήμερα: 

Δυτική Όχθη: Νεκρός ανήλικος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά

Εμβόλιο Pfizer και σε παιδιά στον Καναδά

Η γυναίκα που γέννησε 9δυμα! (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο