LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2021 12:04

Δημήτρης Μοθωναίος: Αποκαλύπτει οτι ο άθρωπος που τον κακοποίησε, επικοινώνησε μαζί του

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, ο άνθρωπος που τον κακοποιούσε σεξουαλικά αλλά και η συζυγός του, επικοινώνησαν μαζί του.

δημητρης μοθωναιος

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Μοθωναίος συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για τις συνεχόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δεχόταν από 6 ετών από κάποιον άντρα του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Ο ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τον Τάσο Μπιμπισίδη, όπου, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε, πως ο άνθρωπος που τον κακοποιούσε σεξουαλικά επικοινώνησε μαζί του μετά την καθηλωτική εξομολόγηση του στο Πρωινό. Το ίδιο έκανε μάλιστα και η σύζυγός του.

Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά από τη συνέντευξη που έδωσες στη Φαίη;

Αισθάνομαι ότι η ζωή μου ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένιωσα ότι έκανα breakthrough στην ψυχανάλυση μέσα σε 20 λεπτά. Ακούστηκε πολύ δυνατά η φωνή μου και επιβεβαιώθηκε ότι τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα είχα στο μυαλό μου. Έγινε το απόλυτο κλικ. Φεύγεις από το προσωπικό που σε έχει κάνει να πονέσεις και να υποφέρεις. Η ιστορία μου ειπώθηκε δυνατά, κινητοποιώντας και άλλους ανθρώπους και τελικά είναι σαν να έφυγε από μέσα μου. Δεν αισθάνομαι πια ότι αυτή είναι μια δική μου ιστορία. Ήταν μεγάλη κάθαρση. Και δεν το λέω ναρκισσιστικά. Δεν βγήκα να μιλήσω ξανά για αυτό, κράτησα τις αποστάσεις μου. Για αυτό και η δική μας συνάντηση εδώ, σήμερα, είναι η πρώτη που κάνω μετά από δυόμισι μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Bιταμίνη D: Η άγνωστη προστατευτική της δράση

“Η Φάρμα” - Έλενα και Φένια Τσικιτίκου: ποιες είναι οι δίδυμες χορεύτριες που μπήκαν στο παιχνίδι

Ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο