LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2021 09:46

Τουρισμός – Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1: χαμηλά ακόμη οι κρατήσεις, αλλά αισιόδοξα τα μηνύματα

Η υφυπουργός Τουρισμού, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εμφανίστηκε βέβαιη ότι η τουριστική περίοδος θα επιμηκυνθεί.

Σοφία Ζαχαράκη - Καλημέρα Ελλάδα

Η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε ότι στις 15 Μαΐου αναμένεται το ευρύτερο άνοιγμα του Τουρισμού, αλλά ήδη στη χώρα μας βρίσκονται τουρίστες από πολλά κράτη, για την έλευση των οποίων έχουν ακολουθηθεί όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Η κυρία Ζαχαράκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, παραδέχθηκε ότι οι κρατήσεις κινούνται σε χαμηλά επίπεδα και περίπου στα ίδια με την περασμένη χρονιά, αλλά τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τη συνέχεια, καθώς σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης, η χώρα μας βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα όσων αναζητούν προορισμό διακοπών.

Συμπλήρωσε δε ότι τα στοιχεία και οι προβλέψεις δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Επίσης και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για καταλύματα covid που θα βρίσκονται δίπλα σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας, ακόμη και στα νησιά.

Τέλος, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού, «Τουρισμός για όλους», που δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να κάνουν διακοπές στη χώρα μας, παρατάθηκε και για φέτος και μάλιστα, αναμένεται να διευρυνθεί η λίστα των δικαιούχων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρίο: Αυτοκίνητο γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα

Φωτιά στη Μάνη

100 – 120 δόσεις: τελευταία ευκαιρία για επανένταξη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο