LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2021 19:26

Πάσχα στο… Ντουμπάι, αντί για το χωριό

Το εμιράτο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Έλληνες, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις εκτός νομού.

AP - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

 Του Θάνου Κλωνόπουλου 

Άλλος στην πόλη μένει και άλλος για Ντουμπάι τραβάει…  Οι μπάρες των διοδίων μπορεί να μένουν κλειστές, τα σύνορα όμως είναι ανοιχτά για εκείνους που δεν αντέχουν το «Πάσχα στην πόλη» και αρκετοί ετοιμάζονται να ψήσουν Οβελία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  

Με ένα απλό μοριακό τεστ και χωρίς καραντίνα, οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα με ελάχιστους περιορισμούς αφού τα πάντα είναι ανοιχτά.  Λόγω όμως της περιόδου του ραμαζανιού, πάρτυ όπως τα Χριστούγεννα δεν επιτρέπονται…  

Για έξι ημέρες στο Ντουμπάι το κόστος αγγίζει περίπου τα 900€ ενώ δέλεαρ για τους Έλληνες ταξιδιώτες αποτελεί το γεγονός ότι Ελληνικές επιχειρήσεις εστιάσης οργανώνουν και πασχαλινά τραπέζια. 

Η εμφάνιση της ινδικής μετάλλαξης προβληματίζει όσους έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες ύστερα και από την καταγραφή κρούσματος στην χώρα μας από τουρίστρια που είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι.   

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η δεύτερη χώρα σε όλον τον κόσμο που το πρόγραμμα εμβολιασμού έχει προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού, ωστόσο τα κρούσματα αγγίζουν καθημερινά τα 1.500. 

Ταξιδιώτες μιλούν στον ΑΝΤ1:


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η επιστροφή του “Άρχοντα των Κρίκων” (εικόνες)

Πάτρα: Κορονοπάρτι μέχρι το πρωί το Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Εμβολιασμός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει τη Μ. Πέμπτη η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40 - 44 ετών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:50e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο