LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2021 10:54

Βούλα Χατζηχρήστου – Δελαπόρτας στο “Το Πρωινό”: για την “κόντρα” Βέγγου – Χατζηχρήστου

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα των δύο μεγάλων ηθοποιών μετά θάνατον με αφορμή τις δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα στο «Πρωινό».

Το Πρωινό - Βούλα Χατζηχρήστου

Ψέμα χαρακτήρισε την κόντρα μεταξύ του Κώστα Χατζηχρήστου και του Θανάση Βέγγου η Βούλα Χατζηχρήστου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου διέψευσε τη δήλωση που είχε κάνει προ ημερών στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο βιογράφος των μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου είχε πει πως μετά το χαστούκι στη σκηνή του «Ηλία του 16ου» οι δύο μεγάλοι ηθοποιοί δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

«Δεν είχε προηγούμενα για να ρίξει χαστούκι στον Βέγγο, ήταν μέσα στην ταινία», δήλωσε αποκλειστικά στο «Πρωινό» η Βούλα Χατζηχρήστου.

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε νέες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό» είπε πως « η συγκεκριμένη σκηνή με το χαστούκι γυρίστηκε δέκα φορές», κάτι που σημαίνει ότι, «μπορεί να άφησε τραύμα».

Είπε μάλιστα πως όταν πέθανε ο Χατζηχρήστος και είπαν στον Βέγγο να πάει στην κηδεία του εκείνος απάντησε: «ο Θεός να τον αναπαύσει αλλά ακόμα πονάνε τα χαστούκια».

Ο βιογράφος τέλος, αρνήθηκε ότι έχει κόντρα με τη Βούλα Χατζηχρήστου και ξεκαθάρισε ότι, έχουν μιλήσει.  

Ειδήσεις σήμερα: 

Κεραμέως για self test στον ΑΝΤ1: τι ισχύει για μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων (βίντεο)

Δερμιτζάκης για κορονοϊό στον ΑΝΤ1: σε ποιο ποσοστό έχει φτάσει η ανοσία στην Ελλάδα (βίντεο)

Εμβόλιο AstraZeneca: Νέες συστάσεις από τον ΠΟΥ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο