Συνταγή για ψαρονέφρι με πουρέ και σάλτσα παρμεζάνας
Μια υπέροχη συνταγή για ζουμερό ψαρονέφρι με μια πολύ γρήγορη και εύκολη σάλτσα παρμεζάνας ετοίμασε σήμερα ο σεφ της εκπομπής "Tο Πρωινό" για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.
Η συγκεκριμένη συνταγή, που είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη, εκτός από αγνά υλικά θέλει πολύ μεράκι και αγάπη, όπως είπε ο Πέτρος Συρίγος.
Τα υλικά της συνταγής:
Για το ψαρονέφρι:
- 2 τεμάχια ψαρονέφρι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τον πουρέ:
- 7 πατάτες
- 100γρ βούτυρο
- 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
- σχινόπρασο
- αλάτι και πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα πώς να φτιάξετε τη συνταγή:
Σακελλαροπούλου για 21η Απριλίου: υπερηφάνεια για την Δημοκρατία μας
Διάβημα της Ελλάδας στην Τουρκία για παρενόχληση γαλλικού ερευνητικού