LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2021 11:51

Κορονοϊός - Πύργος: έπαθε εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό της

Την περίπτωση της 60χρονης εξετάζουν οι υγειονομικές Αρχές, αφού λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού έπαθε εγκεφαλικό.

εμβολιασμός - εμβολιασμοί - εμβόλιο

Το αν υπάρχει συσχέτιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη 60χρονη γυναίκα με τον εμβολιασμό της, που είχε προηγηθεί εξετάζουν οι υγειονομικές Αρχές.

Η γυναίκα έκανε το εμβόλια της AstraZeneca στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου στις 8 Απριλίου και στις 15 του ίδιου μήνα πήγε επέστρεψε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Η 60χρονη διακομίστηκε άμεσα στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα, στην Πάτρα, αφού η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε σοβαρή.

να πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό, που ερευνάται αν είναι παρενέργεια του σκευάσματος της AstraZeneca, έγινε γνωστό και στην Ηλεία.

Χθες ο ΕΟΦ είχε επικοινωνία με το Νοσοκομείο Πύργου, ζητώντας το ιστορικό της γυναίκας, στα πλαίσια της καθιερωμένης έρευνας τυχόν παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό ατόμων.

 Το περιστατικό δεν φαίνεται να συσχετίζεται άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, για το οποίο έχουν παρατηρηθεί θρομβώσεις ως παρενέργειες. Ο ΕΟΦ, ωστόσο, εξετάζει όλες τις παραμέτρους.

Υπό διερεύνηση βρίσκεται και ο θάνατος 60χρονης από την Αττική,μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Πηγή:patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Εύη Δρούτσα στο “Πρωινό”: ο Τριαντάφυλλος “έριξε κάτω” όλη την Ελλάδα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: μαθητής αρνήθηκε να κάνει self test - συνελήφθη ο πατέρας του

Ασπρόπυργος: νεογέννητο βρέθηκε σε χωράφι με τον ομφάλιο λώρο


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο