LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2021 11:38

Λίτσα Πατέρα: γιατί Κάρολος και Νταϊάνα δεν “έδεσαν” ποτέ; (βίντεο)

Πως εξηγεί αστρολογικά την σχέση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την μητέρα των παιδιών του και τι λέει για την Καμίλα.

πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Ο Κάρολος και η Νταϊάνα δεν έδεσαν ποτέ, είχαν τον Ουρανό απέναντι τους» και αυτός καθόριζε την σχέση τους», είπε στο «Πρωινό», η Λίτσα Πατέρα.

Η αστρολόγος της εκπομπής αναφέρθηκε στις σχέσεις του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την μακαρίτισσα πλέον μητέρα του Ουίλιαμ και του Χάρι, καθώς και τα «εμπόδια» που μονίμως έβαζαν σε αυτήν οι πλανήτες.

Αντιθέτως, όπως ανέφερε η Λίτσα Πατέρα, «Η Καμίλα είχε, άσχετα με το τι λέμε εμείς, την “ζεστασιά της μάνας” και την ανοιχτή αγκαλιά της για εκείνον, για αυτό ο Κάρολος έχει τέτοιο δέσιμο μαζί της», είπε η Λίτσα Πατέρα αναφερόμενη στην νυν σύζυγο και επί δεκαετίες αγαπημένητου Καρόλου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Μάλιστα, νωρίτερα στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο με αναφορές, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις του Καρόλου με την Νταϊάνα και με την Καμίλα, της οποίας έχει βαπτίσει και το παιδί, για το οποίο είναι σήμερα και νονός και πατριός!

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στη Ρόδο: αδελφές κατήγγειλαν άνδρα για ασέλγεια από τα 6 τους χρόνια!

Ασπρόπυργος: νεογέννητο βρέθηκε σε χωράφι με τον ομφάλιο λώρο

Εύη Δρούτσα στο “Πρωινό”: ο Τριαντάφυλλος “έριξε κάτω” όλη την Ελλάδα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Μετρό: Κλειστός σταθμός το ΣαββατοκύριακοΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο