LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Απριλίου 2021 15:45

Σεισμός στην Ελασσόνα: μέτρα για τις άδειες οδήγησης που “θάφτηκαν” στα ερείπια

Τι προβλέπεται και για τους κατοίκους ποιων περιοχών, αναφορικά με την αντικατάσταση των διπλωμάτων που καταστράφηκαν, λόγω του σεισμού.

Μεσoχώρι - Ελασσόνα - ηλικιωμένος - σπίτι

Χωρίς την καταβολή παραβόλων θα γίνεται η αντικατάσταση των εντύπων αδειών οδήγησης που χάθηκαν ή καταστράφηκαν σε περιοχές της Λάρισας και των Τρικάλων, λόγω του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ειδικότερα, για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων ή απολεσθέντων εντύπων αδειών οδήγησης, θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά που προβλέπονται για την έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης, εξαιρουμένων των σχετικών παραβόλων. Η απόφαση αφορά στις εξής περιοχές:

Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας 

Δήμος Ελασσόνας

  • Κοινότητα Παλαιοκάστρου της Δημοτικής Ενότητας Ελασσόνας
  • Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς

Δήμος Κιλελέρ

  • Κοινότητα Νίκης της Δημοτικής Ενότητας Αρμενίου
  • Κοινότητες Αγίων Αναργύρων, Βουναίνων, Κραννώνος, Κυπαρίσσου, Μικρού Βουνού της Δημοτικής Ενότητας Κραννώνος
  • Κοινότητα Μοσχοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας
  • Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου 

Δήμος Λαρισαίων

  • Κοινότητα Φαλάννης της Δημοτικής Ενότητας Γιάννουλης
  • Δημοτική Ενότητα Κοιλάδας
  • Κοινότητες 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λαρίσης της Δημοτικής Ενότητας Λαρισαίων 

Δήμος Τυρνάβου

  • Κοινότητες Αμπελώνος και Βρυοτόπου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνος
  • Δημοτική Ενότητα Τυρνάβου 
ΣΕΙΣΜΟΣ - ΑΜΟΥΡΙ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Φαρκαδόνας

  • Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας
  • Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας

Για την απαλλαγή από την καταβολή των παραβόλων απαιτείται η προσκόμιση στην αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών, επιπροσθέτως, Δήλωσης σε Αστυνομικό Τμήμα περί απώλειας ή καταστροφής του εντύπου της άδειας οδήγησης (σε πληγείσα από τον σεισμό περιοχή), η οποία απαιτείται να έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα το αργότερο έως και την 31η Μαΐου 2021. 

Οι υπόψη αιτήσεις για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων/απολεσθέντων εντύπων αδειών οδήγησης δύναται να υποβάλλονται το αργότερο έως και την 30ή Ιουνίου 2021.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Λαγκαδάς: Πατέρας και γιος πέθαναν με διαφορά ωρών 

Κυνήγι: δωρεάν η ανανέωση άδειας για το 2021- 2022

Κοζάνη: Εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο