LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 15 Απριλίου 2021 13:15

Pricefox: συνεργασία με ακόμη τρεις εταιρείες

Interlife, ETU Forsikring και Apeiron Insurance Project είναι πλέον μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών που συγκαταλέγονται στην πλατφόρμα.

Pricefox

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Σήμερα, το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με 3 επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, την Interlife, την ETU Forsikring και την Apeiron Insurance Project. To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Το Pricefox από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Interlife, ETU Forsikring και Apeiron Insurance Project, φτάνοντας συνολικά τις 12 συνεργασίες, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε:

«Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 12 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται και εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους Έλληνες καταναλωτές σχετικά με την ασφάλιση και την σημασία της καθώς και να τους βοηθάμε να βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.»

Σχετικά με την Interlife: Η Interlife Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων η οποία ιδρύθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη σε πολυμετοχική βάση και έχει εδραιωθεί στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας. Παρέχει λύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτου, ασφαλίσεις ζημιών μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες.

Σχετικά με την ETU Forsikring: Η ETU Forsikring ιδρύθηκε στη Δανία το 2007 και αποτελεί μια ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία που είναι μέλος του Ταμείου Εγγυήσεων για τις εταιρείες γενικών ασφαλίσεων. Η ETU Forsikring προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ETU Forsikring προσφέρει την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων, μια σημαντική κάλυψη για κάθε πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου, στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της GlassFit.

Σχετικά με την Apeiron Insurance Project: Η Apeiron Insurance Project αποτελεί την πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την αντιπροσώπευση αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών και την παροχή σύγχρονων και εξελιγμένων ασφαλιστικών προϊόντων.

Σχετικά με εμάς: Ο Όμιλος Antenna είναι ένας ισχυρός και συνεχώς αναπτυσσόμενος διεθνής οργανισμός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Με έδρα το Άμστερνταμ και με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Νέα Υόρκη, ο Όμιλος Antenna απασχολεί περισσότερους από 1.800 υπαλλήλους. Ιδρύθηκε το 1988, όταν ο Μίνως Κυριακού επένδυσε στα ΜΜΕ ιδρύοντας τον Antenna Radio στην Ελλάδα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια κραταιά πορεία της οικογένειας Κυριακού στον χώρο των ΜΜΕ η οποία την τοποθέτησε στην κορυφή του μιντιακού γίγνεσθαι της χώρας. Σήμερα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Κυριακού, ο Antenna Group έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μιντιακών διαύλων και ποικίλων τεχνολογικών πλατφορμών. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε δωρεάν και συνδρομητική τηλεόραση, διαδικτυακές και ψηφιακές επιχειρήσεις, υλοποίηση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκδόσεις περιοδικών, παραγωγή και διανομή μουσικού περιεχομένου, παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών με σχετικό μιντιακό περιεχόμενο. Τα κανάλια του Antenna Group και τα προϊόντα αυτών αναμεταδίδονται μέσω ξένων δικτύων συμπεριλαμβανομένων των Time Warner Cable, DISH, Foxtel, Comcast και Unity Media. Οι συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος Antenna, ενισχύονται από τη σύμπραξη με ισχυρές ψηφιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε δύσκολες -αλλά υψηλής εν δυνάμει ανάπτυξης- αγορές στην Ευρώπη, και περιλαμβάνουν την κοινοπραξία με την Vice Media και το Thrive Global της Ariana Huffington. Επιπλέον, ο όμιλος Antenna είναι στρατηγικός εταίρος και επενδυτής στην εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία με έδρα τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται σε επενδύσεις ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Imagine Entertainment.

Ο Όμιλος Antenna ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Κυριακού.

Η Nova Founders Capital είναι μια διεθνής επενδυτική εταιρεία που χτίζει και υποστηρίζει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η Nova Founders Capital συνεργάζεται με εξαίρετους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους ό,τι χρειάζονται για να χτίσουν επιχειρήσεις που θα πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους. Η Nova Founders Capital έχει ιδρύσει επιτυχώς πάνω από 30 επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη της εμπειρία σε ραγδαία αναπτυσσόμενες διαδικτυακές αγορές. Μεταξύ των εταιρειών της Nova Founders Capital βρίσκονται οι  Samlino.dk (Δανία), Comparaja.pt (Πορτογαλία), Topcompare.be (Βέλγιο) και Vertaaensin.fi (Φινλανδία). Οι εταιρείες του ομίλου υποστηρίζονται από ισχυρούς επενδυτές, όπως η Goldman Sachs, η IFC (του World Bank Group), η Softbank, καθώς και το Alibaba.

Το Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν καλύψεις, τιμές και να αγοράσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους με τρία απλά βήματα online, από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Παρασκευή - κλοπή εμβολίου: σύλληψη διανομέα καφετέριας

Κορονοϊός: Ο Κώστας Σπυρόπουλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)

Τουρισμός: Στις 19 Απρίλιου το πρώτο “τεστ”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο