LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Απριλίου 2021 13:00

“Το καφέ της Χαράς”: ο αρραβώνας της… οργής (εικόνες)

Τι θα δούμε στο σημερινό απολαυστικό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, “Το Καφέ της Χαράς”.

 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - 15/4

Ησυχία δεν έχουν οι κάτοικοι στο Κολοκοτρωνίτσι, που - με επίκεντρο «Το Καφέ της Χαράς» - υπόσχονται να μας κρατήσουν ξεχωριστή συντροφιά και απόψε, στον ΑΝΤ1. 

Τι θα φούμε την Πέμπτη, 15 Απριλίου, στις 21:00

Ο Περίανδρος θα αρραβωνιαστεί τη Ρόδη, προκαλώντας την οργή της Χαράς που εξοργίζεται, κυρίως, γιατί εκείνος εκμεταλλεύεται την αφέλεια της Ρόδης. Ο Περίανδρος προσπαθεί να μείνει μυστικός και λευκός ο αρραβώνας, επικαλούμενος την Ηθική, αλλά η Ρόδη δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς. Η Χαρά για να τον εκθέσει οργανώνει έναν λαμπρό αρραβώνα στο Καφέ. Η Σταυρούλα από ευθιξία, παρ’ ότι έχει καλυφθεί το έλλειμμα από την προίκα που πήρε ο αδελφός της, θα παραιτηθεί από Δήμαρχος. Τη θέση της θα πάρει ο Θόδωρος, ενώ ο Φατσέας έχει αποδεχθεί πλέον την Άντζυ γιατί του μοιάζει και… στις κομπίνες. Ο μόνος που δε θέλει να την ξέρει είναι ο Όθωνας. 

  • Στον ρόλο της Ρόδης η Ευτυχία Φαναριώτη
  • Στον ρόλο της  Άντζυς η  Όλγα Σκιαδαρέση
  • Στον ρόλο του πατέρα του Πώποτα ο Πασχάλης Τσαρούχας
  • Στον ρόλο του Μπίλλυ ο Δημήτρης Τσακαλάς
  • Στον ρόλο της Χανέλας η Ισμήνη Αϊβάζη

 #ToKafeTisXaras 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Ο Κώστας Σπυρόπουλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)

Ζώδια από την Λίτσα Πατέρα: Οι όψεις του Δία και οι ευκαιρίες (βίντεο)

Αγία Παρασκευή - κλοπή εμβολίου: σύλληψη διανομέα καφετέριας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πότε απολογούνται οι συλληφθέντες 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο