LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Απριλίου 2021 08:03 | Ανανέωση: 14 Απριλίου 2021 08:19

Ο καιρός σήμερα από τον Τάσο Αρνιακό (βίντεο)

Τι καιρό θα κάνει σήμερα. Πρόγνωση για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα, από τον Τάσο Αρνιακό στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Καλημέρα Ελλάδα - Αρνιακός

Άστατος αναμένεται σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με την πρωινή πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, βροχές και πιθανόν καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια. Τα φαινόμενα θα πλήξουν της Μακεδονία, τη Θράκη, αλλά και το βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει έως τους 20-21 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι- νοτιοανατολικού 4 με 6 μποφόρ και μετά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που μπορεί να πυκνώσουν το μεσημέρι, αλλά γενικά θα έχει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21-22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιά και βροχές το μεσημέρι, πιθανόν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ βροχερό αναμένεται το Σάββατο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλιο Johnson & Johnson: σήμερα έρχονται οι πρώτες δόσεις στη χώρα μας

Φοιτητές απέκλεισαν την πρόσβαση στο ΑΠΘ (εικόνες)

Δεκάδες παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε σχολικά κτίρια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο