LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2021 16:35

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Στις πασαρέλες ξανά με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο

Σχεδόν το σύνολο των δύο τελευταίων Fashion Week, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο, διεξήχθη ψηφιακά.

Εβδομάδα μόδας - Νέα Υόρκη

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης προβλέπεται να υποδεχθεί εκ νέου ντεφιλέ με φυσική παρουσία, στο επόμενο ραντεβού που δίνει, το διάστημα 8-12 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA), που είναι η αμερικανική συνδικαλιστική ένωση μόδας.

Η επιστροφή στις εκδηλώσεις με την παρουσία κοινού θα οργανωθεί σε συμφωνία με τους υγειονομικούς κανόνες, που βρίσκονται σε ισχύ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, τόνισε το CFDA, το οποίο αναμένει ότι ορισμένοι οίκοι θα συνεχίσουν να επιλέγουν μια διαδικτυακή παρουσίαση των νέων συλλογών τους.

Σχεδόν το σύνολο των δύο τελευταίων Fashion Week, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο, διεξήχθη ψηφιακά, με ελάχιστους σχεδιαστές, όπως τον Κρίστιαν Σιριάνο ή τη Ρεμπέκα Μίνκοφ να οργανώνουν επιδείξεις ή παρουσιάσεις με φυσική παρουσία.

Στις δύο αυτές σεζόν, το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής ενθάρρυνε τους δημιουργούς να προτιμούν την ψηφιακή μορφή παρά τις επιδείξεις με φυσική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι διασποράς του νέου κορονοϊού.

Ενθαρρυμένο από την εκστρατεία εμβολιασμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και το σταδιακό άνοιγμα της Νέας Υόρκης, το CFDA αναμένει μια σεζόν που θα «γιορτάσει το καλύτερο της αμερικανικής μόδας σε μορφές με φυσική παρουσία και μέσω διαδικτύου», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Στίβεν Κολμπ, σε ένα δελτίο Τύπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη – κορονοπάρτι: συνελήφθη ένας Γάλλος για τη διοργάνωση του

Πέθανε η Ολυμπία Δουκάκη

Καλάβρυτα: Το “Χριστός Ανέστη” με τον πιο… ηχηρό τρόπο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΧθες 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΧθες 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Θα ανταποδώσουμε το χτύπημα στο Ισλαμικό Κράτος23:59Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο ο Τσέριν 23:45Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός23:31Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα23:17ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας… οι “πράσινοι”23:03Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας22:49Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Τα δοκάρια σταμάτησαν τους γηπεδούχους22:35Τροχαίο δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό22:21Πανιώνιος – Προμηθέας: Οι Αχαιοί “βύθισαν” κι άλλο τους γηπεδούχους22:07Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία21:53Μύκονος – Καρδίτσα: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους21:39Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο