LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Απριλίου 2021 19:43

Φονικό στη Μακρινίτσα: απόδοση δικαιοσύνης ζητά φίλος των θυμάτων (βίντεο)

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, φίλος των δύο αδελφών, υποστηρίζει πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο και εκφράζει φόβους ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να "πέσει στα μαλακά".

φονικό - Μακρινίτσα - θύματα - δράστης

Της Τζίνας Στασινοπούλου

Μόλις μία ώρα πριν το άγριο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα ο Οδυσσέας ήταν με το φίλο του Γιώργο βόλτα στο βουνό. Η είδηση για το θάνατό του από το χέρι του γαμπρού του τον βρήκε εντελώς απροετοίμαστο. Σήμερα μία εβδομάδα μετά την τραγωδία μιλά για πρώτη φορά: "Τον Γιώργο τον συνάντησα μία ώρα πριν γίνει το κακό. Ήτανε ένα παιδί πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Kρίμα και άδικο αυτά τα παιδιά που έφυγαν έτσι".

Το διπλό φονικό από το χέρι του 31χρονου ο οποίος φέρεται να εισέβαλλε στο πατρικό της εν διαστάσει συζύγου του και να δολοφόνησε με μαχαίρι αυτήν και τον αδερφό της έχει προκαλέσει οργή στους στενούς φίλους της οικογένειας.

"Αυτός ήξερε που χτυπούσε το Γιώργο τον χτύπησε μία στην κοιλιά και μία στην καρδιά και την Κωνσταντίνα το ίδιο. Πώς κάποιον τον βγάζουν τρελό και λένε ότι είναι τρελός όταν έκανε ότι έκανε, σκότωσε τη γυναίκα του μέσα, βγήκε κρύφτηκε χτύπησε το Γιώργο πισώπλατα και μετά έφυγε και είδε την αστυνομία που ανέβαινε, κρύφτηκε και πήγε και πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε", τονίζει ο φίλος του αδικοχαμένου Γιώργου.

Ο φόβος πλέον στη μικρή κοινωνία της Μακρινίτσας είναι ό τι ο φερόμενος δράστης θα «πέσει στα μαλακά», όπως λέει ο Οδυσσέας χαρακτηριστικά: "Μπορεί να φάει 25 χρόνια και σε 10 χρόνια να είναι έξω να κυκλοφορεί και άμα ξανά κάνει πάλι κανένα κακό. Αυτοί οι γονείς τι θα κάνουν θα ζουν με το φόβο μήπως μια μέρα βγει και σκοτώσει και αυτούς. Ούτε μία μέρα έξω από τη φυλακή ούτε μία μέρα."

Ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού, αναμένεται να εξεταστεί από πραγματογνώμονα που θα αποφανθεί για το αν έχει καταλογισμό για τις πράξεις του.

Ειδήσεις σήμερα

Δολοφονία Καραϊβάζ: οι έρευνες, τα κλεμμένα σκούτερ και η διαδρομή των εκτελεστών

Κορονοϊός: “έκρηξη” στους θανάτους και 1606 νέα κρούσματα την Δευτέρα

Ενόργανη γυμναστική - Σοφρά: έκανα αγώνα με σπασμένο πόδι


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο