LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2021 17:17

Ο Βόλος “σκόρπισε” τον Παναιτωλικό

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει τη νίκη, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεα του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία.

Βόλος - Παναιτωλικός

Ο Βόλος αναδείχθηκε νικητής με 3-1 στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που... καιγόταν για βαθμούς, αλλά βρέθηκε στο 13΄ να χάνει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριένστρα στο 3΄και Μπουένο (πέναλτι) δέκα λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Αγρινίου, που κατέβηκε με πολλές απουσίες αφού δεν είχε στην αποστολή τους Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Λιάβα, Ματσόλα, Τζανακάκς και Τσιγγάρα, μείωσε στο 36΄ επίσης με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέργος, αλλά στο 42΄ ο Μήτογλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μαγνησίας.

Γενικά ήταν ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος με πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, αλλά ο Βόλος έδειξε πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεα του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία.

Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον μέσο της ομάδας Ριένστρα, ο οποίος έπιασε ένα ευθύβολο βολέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και άφησε «άγαλμα» τον Κνετ. στο 11΄ ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει αρχικά φάουλ σε χέρι του Ταχάρ, αλλά συμβουλεύεται το VAR και τελικά υποδεικνύει πέναλτι υπέρ του Βόλου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουένο για να κάνει το 2-0.

Στο 15΄ ωραίο σουτ του Ταχάρ εκτός περιοχής, έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 36΄ μείωσε ο Βέργος σε 2-1 με πέναλτι σε χέρι του Περέα που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε και πάλι το VAR. Στο 39΄ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό για τον Παναιτωλικό, αφού σε εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αριγίμπι και πάσα παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, διώχνει ο Φεράρι πριν την σπρώξουν στα δίχτυα οι φιλοξενούμενοι. 

Βόλος - Παναιτωλικός

Στο 41' σουτ του Νίνη εντός περιοχής, κοντράρει σε σώματα και η μπάλα απομακρύνεται, ενώ στο 42' σε τετ α τετ του Μπαρτόλο με τον Κνετ ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωσε σε κόρνερ. Έτσι φθάσαμε στο 42΄, όταν από κεφαλιά πάσα του Γκρίλο, ο Μήτογλου στόπαρε την μπάλα και σκόραρε από κοντά για να γράψει το 3-1. 

Στο 2ο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δηυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν. Όμως τη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Βόλος στο 66', όταν σε αντεπίθεση ο Μπαρτόλο σούτερα μέσα από την περιοχή αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Κνετ. 

Οι φάσεις και στο 2ο ημίχρονο διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 72' ο Ντάλσιο μόνος εντός περιοχής σουτάρει δύο φορές, την πρώτη αποκρούει με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Γκρίλο, την δεύτερη ο Κλέιμαν. Στο 79'ο Μανθάτης κάνει τη σέντρα, αλλά ο Κλέιμαν μπλοκάρει πριν η μπάλα φθάσει στον αμαρκάριστο Καρέλη, ενώ στο 86' ο Βεργος μόνος προ του Κλέιμαν σουτάρει στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:  

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84΄ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57΄ Σάντος), Μπαρτόλο (74΄ Κιάκος), Περέα 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (74΄ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53΄ Μανθάτης), Μεντίνα (53΄ Καρέλης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74' Ντουάρτε), Μεντόζα (53΄ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος

Ειδήσεις σήμερα:

“Η Φάρμα”: Η Μαρία Φραγκάκη για τον ομηρικό καβγά Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου (βίντεο)

Σε φαρμακείο με την κόρη του ο Μητσοτάκης για την προμήθεια self test (εικόνες)

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχαιρετά τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:44Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο